Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Χαλ - Λίβερπουλ!! (preview)

Τεράστιο κίνητρο και απ' τις δύο ομάδες στη σημερινή, μεταξύ τους εξ αναβολής αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Βαθμούς σωτηρίας ψάχνει η Χαλ μπροστά στο κοινό της, κινδυνεύει η ευρωπαϊκή θέση της Λίβερπουλ.
Οι «κόκκινοι» θα βρεθούν στο «KC Stadium» έπειτα από ένα πολύ κακό παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς», όπου και έμειναν οι δύο ομάδες στο 0-0. Δίχως να δείξει ικανή για να κάνει το κάτι παραπάνω και να πάρει τη νίκη, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είδε απλά τις Τότεναμ και Σαουθάμπτον να βρίσκονται πλέον σε απόσταση βολής από την 5η θέση και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος σήμερα για τη Λίβερπουλ, τα πράγματα θα ζορίσουν πάρα πολύ.
Από την πλευρά της, η Χαλ πήρε τεράστια ανάσα με το «τρίποντο» που της χάρισε ο Νταμ Εντόι στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Ο  Σενεγαλέζος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο «Selhurst Park» και της επέτρεψε να βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά να έχει και τη δυνατότητα απόψε να ανοίξει κάπως τη διαφορά, με την ώθηση που θα της δώσει και ο κόσμος της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ ετοιμάζουν νέα διαμαρτυρία για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων που εξασφάλισαν ώστε να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους στο «KC Stadium».
Στα αγωνιστικά, οι Μοχάμεντ Ντιαμέ και Άντι Ρόμπερτσον αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Στιβ Μπρους παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τους έχουν ταλαιπωρήσει. Ο Ντέιβιντ Μέιλερ ολοκληρώνει την τιμωρία του, ενώ εκτός παραμένουν οι Γέλαβιτς, Ντέιβις και Σνόντγκρας.
Ο Αλμπέρτο Μορένο είναι αμφίβολος για τη Λίβερπουλ έχοντας τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, αβεβαιότητα για τον Ντάνιελ Στάριτζ που ενδεχομένως θα χάσει τα εναπομείναντα παιχνίδια, εκτός οι Σακό και Λούκας. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: