Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Κάτω τα χέρια από το ποδόσφαιρό μας!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει γι αυτούς που θεωρούσαν ότι δεν υπήρχε διαφθορά στον ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την «απάντηση» που θα πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Μετά την εξέλιξη κι’ αυτής της αγωνιστικής, σε αυτό το  πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, σε αυτή εδώ τη χώρα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα δικαστήρια με όσους διώκονται, αρκετοί είναι οι Έλληνες που συμπλέουν με όσους θεωρούσαν ότι… δεν υπάρχει διαφθορά και αρχίζουν να απειλούν τους άλλους, που προσπαθούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Πριν αναφέρουμε ποιοι πιέζουν να ΜΗΝ αλλάξει η κατάσταση, πάμε να δούμε τι υποστηρίζουν….

«Κάτω τα χέρια από την πεντακάθαρη ΕΠΟ. Ούτε 15 δεν είναι οι παράγοντες και τα στελέχη της που κατηγορούνται…

Κάτω τα χέρια από την Ελληνική διαιτησία. Τα «καμάρια» μας που διαμαρτύρονται για την προσπάθεια απονομής δικαιοσύνης!

Κάτω τα χέρια από την Ελληνική αθλητική δικαιοσύνη. Για την ακρίβεια… «κάντε ησυχία μην ξυπνήσει και ασχοληθεί με τα σκάνδαλα τώρα που δεν εμπλέκονται Μπέος και Ψωμιάδης, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, αλλά πιο βαριά ονόματα».

Κάτω τα χέρια από την ΚΕΔ που τιμωρεί όσους δεν κάνουν την δουλειά και επιβραβεύει αυτούς που ακούνε.

Κάτω τα χέρια γενικά από αυτό το ποδόσφαιρο. Ούτε 120 δεν είναι οι ποδοσφαιράνθρωποι που κατηγορούνται για το «κοριόπολις» και την εγκληματική οργάνωση.

Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή και τους φίλους του.

Και πάνω απ’ όλα, κάτω τα χέρια από τα δελτία στοιχήματός μας. Μην τυχόν και τολμήσετε να πειράξετε την σειρά που έχουμε βρει, γνωρίζοντας τα αποτελέσματα πριν γίνουν οι αγώνες. Ειδικά τώρα στο τέλος… Ειδικά την τελευταία εβδομάδα…  (Ξέρετε πόσοι περιμένουν να βγάλουν μεροκάματο από το Ελληνικό πρωτάθλημα όταν πια μπαίνουμε στον Απρίλιο;)

Μην τυχόν και αγγίξετε ούτε το προεδρείο της λίγκας, που άλλαξε ώρα και μέρα μόνο στον ένα «κρίσιμο» αγώνα Λεβαδειακός-Ατρόμητος και άφησε το Εγοτέλης-Κέρκυρα να γίνει Δευτέρα, που οι δυο ομάδες ήξεραν τα άλλα αποτελέσματα… (Ιδανική απόφαση αυτή για τα στοιχήματα…)

Κάτω τα χέρια από τον Γιάννη Κομπότη. Δεν μπορούμε χωρίς Κομπότη κι’ αυτό είναι από τα σοβαρά…»

Έτσι λένε όλοι οι παράνομοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι λένε αρκετοί που τα «οικονομήσανε» και τα «κονομάνε» από αυτού του είδους την κατάσταση.

Ποιος άλλος μπορεί να επιχειρηματολογήσει για να σταματήσει η έρευνα της δικαιοσύνης ή η προσπάθεια της πολιτείας να αλλάξει αυτό το έκτρωμα;
 
* Για την «επιστημονική» ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού περί ελέγχου ντόπινγκ μετά(!) το 2-0 στις νίκες για τους τελικούς στο πρωτάθλημα βόλεϊ, οι απαντήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ πρέπει να δοθούν μετά το τρίτο παιχνίδι. Οι «έμπειροι» στην δημιουργία αναστάτωσης αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, δεν έχουν άλλο (αθλητικό) τρόπο να ανακόψουν τον ρυθμό της ομάδας του Καλμαζίδη και θέλουν να εκνευρίσουν αθλητές και κοινό. Τώρα… Πριν το τρίτο παιχνίδι και όχι πριν τους ημιτελικούς ή την έναρξη των τελικών.
Απλά νομίζουν ότι απευθύνονται σε άσχετους…

Αλήθεια: «Ποιος είναι υπεύθυνος να ζητήσει αλλά και να πληρώσει ελέγχους ντόπινγκ, στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης;»

Η ίδια η διοργανώτρια.

«Ποιος είναι ο πρόεδρός στη λίγκα του βόλει;»

Παντελής Ταρνατώρος: Αντιπρόεδρος ΤΑΠ Ολυμπιακού…

Αυτά προς το παρόν…

Τα υπόλοιπα πέρι… ντόπινγκ, ιστορίας, ηθικής και τιμιότητας, μετά από τους αγώνες.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: