Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ήττα για Κοκκινάκη στην Πόλη!

Την ευκαιρία να προχωρήσει στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης έχασε ο Θανάσης Κοκκινάκης, καθώς ο Ελληνοαυστραλός τενίστας γνώρισε την ήττα από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με 2-0 σετ.

Ήττα για Κοκκινάκη στην Πόλη
Η Κωνσταντινούπολη τελικά δε στάθηκε αρκετά φιλόξενη για τον Θανάση Κοκκινάκη. Ο 19χρονος Αυστραλός με ελληνικές ρίζες δεν τα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντούσαν Λάγιοβιτς στο τουρνουά τένις ATP 250 και να προκριθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο 24χρονος Σέρβος επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 7-5) σε ένα αγώνα που διήρκεσε 93 λεπτά.

Ο Λάγιοβιτς ήταν εξαιρετικός στο σερβίς και δεν επέτρεψε στον Ελληνοαυστραλό να κάνει το παιχνίδι του, αν και ο 19χρονος τενίστας από τη Μελβούρνη πήρε δύο breaks.

Όμως, δεν κατόρθωσε να αποκρούσει επαρκώς τις επιθέσεις του Σέρβου, ο οποίος «έσπασε» δύο φορές σε κάθε σετ το σερβίς του στις συνολικά 14 προσπάθειές του, ενώ ήταν και αποτελεσματικότερος στις επιστροφές.

Χαρακτηριστικά, ο Λάγιοβιτς είχε αθροιστικά 78 πόντους έναντι 59 του Κοκκινάκη και πήρε δίκαια τη νίκη για δεύτερη φορά φέτος απέναντι στο 19χρονο αντίπαλό του μετά το τουρνουά στο Ακαπούλκο του Μεξικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: