Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Σοβαρές καταγγελίες κατά Ρόχο και Μαν. Γιουνάιτεντ!!

Μια 34χρονη καταγγέλλει τον Μάρκος Ρόχο και τη Μαν. Γιουνάιτεντ πως την εκβίαζαν για να μην ξεμπροστιάσει τον Αργεντινό αμυντικό για την εξωσυζυγική του σχέση.

Σοβαρές καταγγελίες κατά Ρόχο και Μαν. Γιουνάιτεντ
Μπελάδες για τον Μάρκος Ρόχο και τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Η Σάρα Γουότσον είχε κατηγορηθεί πως εκβίαζε παίκτη της Premier League για να αποκρύψει την παράνομη σχέση που είχαν. Η ίδια, ωστόσο, έρχεται τώρα να δώσει μια νέα τροπή στην ιστορία. Η 34χρονη γυμνάστρια αποκάλυψε πως όχι απλώς δεν εκβίασε η ίδια τον Αργεντινό άσο, αλλά η ίδια δέχτηκε απειλές-εν γνώσει ανθρώπων της Μαν. Γιουνάιτεντ-για να μην δημοσιοποιηθεί η υπόθεση.

Όπως αναφέρει, γνωρίστηκε με τον Ρόχο τα Χριστούγεννα, στο πάρτι της Μαν. Γιουνάιτεντ. Εν συνεχεία, άνθρωπος που δρούσε για λογαριασμό του την κάλεσε σε σπίτι και της πρόσφερε χρήματα για να «συνευρεθεί» με τον ποδοσφαιριστή. Εκείνη αρνήθηκε τα χρήματα, αλλά όχι και να κοιμηθεί με τον Ρόχο. Το επόμενο διάστημα εκείνος της έστελνε μηνύματα και κάποια στιγμή μια γυμνή του φωτογραφία, δίχως εκείνη να ενδώσει, αφού στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί πως ήταν παντρεμένος και έχει ένα παιδί. «Αυτοί οι τύποι είναι σαν κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, που πληρώνονται υπερβολικά και θέλουν να κάνουν σεξ συνέχεια, χωρίς καμία ευθύνη», αναφέρει η ίδια.

Όπως τονίζει, εφημερίδα την προσέγγισε προσφέροντάς της χρήματα (35.000 λίρες) για την ιστορία της κι εκείνη την «πούλησε», δίχως να κατονομάζει τον παίκτη. Τότε ήταν που άρχισαν οι απειλές, όπως καταγγέλλει, από δικηγόρους που δρούσαν για λογαριασμό του ποδοσφαιριστή και εν γνώσει της Μαν. Γιουνάιτεντ. Όπως υποστηρίζει η Σάρα Γουότσον, οι νομικοί γύρισαν… τούμπα την ιστορία κατηγορώντας τη πως ζήτησε 100.000 λίρες για να μην ανοίξει το στόμα της. «Ο Ρόχο και οι άνθρωποί του προσπάθησαν να με παρουσιάσουν σαν μια άπληστη, ενώ εκείνοι ήταν που μου πρόσφεραν 100.000 για να μη μιλήσω. Εγώ όμως ήθελα να καθαρίσω το όνομά μου», αναφέρει.

Δικαστήριο απέρριψε τις κατηγορίες της πλευράς του Μάρκος Ρόχο και επιδίκασε το ποσό των 35.000 λιρών ως δικαστικά έξοδα στην 34χρονη γυμνάστρια. «Αυτό που μου συνέβη δείχνει ότι οι πλούσιοι χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να κάνουν ό,τι θέλουν στους φτωχούς. Αυτό το μικρό λάθος μού προκάλεσε πολύ πόνο. Δεν είμαι πολύ περήφανη για ό,τι έκανα, αλλά είμαι μια ελεύθερη γυναίκα και απλώς ήθελα να περάσω καλά. Ίσως εκείνη τη βραδιά που πήγα μαζί του να έκανα λάθος, αλλά δεν άξιζα να περάσω όσα πέρασα», τονίζει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: