Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Σάντερλαντ – Νιούκαστλ!! (preview)

Το ντέρμπι του Tyneside από μόνο του είναι ιδιαίτερο. Το σημερινό, για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έχει... ακόμα περισσότερες ιδιαιτερότητες λόγω και της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Στα... χαμένα συνεχίζει η Νιούκαστλ, σανίδα σωτηρίας αναζητά η Σάντερλαντ.  
Οι «καρακάξες» με τον Τζον Κάρβερ στον πάγκο τους, έχουν μείνει επί εφτά αγωνιστικές δίχως νίκη και μπορεί το +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού να μην τρομάζει τους ανθρώπους της ομάδας αυτή τη στιγμή, όμως ανά πάσα στιγμή μπορούν τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα για τον σύλλογο. Η ομάδα δεν δείχνει ικανή να... ξυπνήσει και αυτό που φαίνεται ότι περιμένουν όλοι είναι το φινάλε της σεζόν, προκειμένου να προσληφθεί νέος προπονητής και να γίνει καινούρια αρχή. Ωστόσο, στόχος είναι αυτή η αρχή να γίνει με τον σύλλογο στην Πρέμιερ...
Η γηπεδούχος Σάντερλαντ, με τον Ντικ Άντβοκατ πλέον στον πάγκο, αγνοεί τη νίκη από τις 31 Ιανουαρίου, ενώ και το ντεμπούτο του νέου κόουτς στην τεχνική ηγεσία δεν ήταν θετικό καθώς ήρθε ήττα με σκορ 1-0 από τη Γουέστ Χαμ.
Οι «μαυρόγατες» βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, μόλις στο +1 από τις ΚΠΡ και Μπέρνλι, με αποτέλεσμα, αν πάρει νίκη η ομάδα του Ντάικ και η Σάντερλαντ δεν τα καταφέρει απέναντι στη Νιούκαστλ, να βρεθεί πλέον το σύνολο του Άντβοκατ στις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ.
Φανέλα βασικού για τους γηπεδούχους αναμένεται να πάρει σήμερα ο Λι Κάτερμολ, έχοντας ολοκληρώσει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που του είχαν επιβληθεί, επιστρέφει ο Μπίλ Τζόουνς έπειτα από σχεδόν δύο μήνες απουσίας, εκτός οι Μπράουν, Μπάκλεϊ και Τζιακερίνι.
Ο Μεχντί Αμπέντ ενδέχεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Νιούκαστλ, εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Μασαντιό Αϊνταρά, τραυματίες οι Στίβεν Τέιλορ, Τσικ Τιοτέ, Πολ Ντουμέτ και Σίεμ Ντε Γιόνγκ, τιμωρημένοι οι Παπίς Σισέ και Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι.
Σάντερλαντ (4-3-3): Παντίλιμον – Ρεβεγιέρ, Βεργίνι, Ο'Σέι, Φαν Άνολτ – Λάρσον, Κάτερμολ, Ρόντουελ – Ντεφό, Τζόνσον, Φλέτσερ
Νιούκαστλ (4-5-1): Κρουλ – Ρ. Τέιλορ, Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κόλμπακ – Γκουτιέρεζ, Σισοκό, Καμπελά, Αμπέντ, Αμεόμπι – Πέρεθ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: