Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μιχαήλ: «Γιορτή ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

Τη σημασία που έχει για όλους στον ΠΑΣ Γιάννινα η σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» εξήγησε ο Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος υποκλίθηκε στους Πειραιώτες.

Μιχαήλ: «Γιορτή ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»
Η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλέξης Μιχαήλ.

Ο αμυντικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής στο συγκριμένο ματς για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Πρέπει, βέβαια, να το χαρούμε, επειδή τέτοιοι αγώνες είναι γιορτή και ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδό μας. Από αυτό το παιχνίδι μόνο κέρδη μπορούμε να πάρουμε. Πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, γιατί όχι και τη νίκη».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ

«Τα τελευταία παιχνίδια πάντα μένουν στον κόσμο. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε, άσχετα σε ποια θέση βρισκόμαστε, είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος και ό,τι θέλει ας γίνει».

Για τα μυστικά της πορείας του «Άγιαξ της Ηπείρου»

«Όταν αντιμετωπίζεις ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να είσαι δύο φορές πιο δυνατός, πιο απειλητικός και να πηγαίνεις πρώτος πάνω στην μπάλα για να μην έχουν οι παίκτες του την μπάλα στα πόδια τους».

Για την παρουσία του κόσμου

«Θα γεμίσει το γήπεδο, θα είναι μία γιορτή και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: