Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Βάις: «Δεν έδειξα όσα μπορούσα στον Ολυμπιακό»

Αν και του λείπει η Ελλάδα, ο Βλάντιμιρ Βάις τόνισε ότι δεν ψάχνεται να φύγει από τη Λεχβίγια. Ωστόσο, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός παραδέχθηκε ότι δεν έδειξε όσα θα ήθελε και μπορούσε στον Ολυμπιακό.

Βάις: «Δεν έδειξα όσα μπορούσα στον Ολυμπιακό»
Χαρούμενος για την εξέλιξη της καριέρας του δηλώνει ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος – αν και παραδέχεται ότι του λείπει η Ελλάδα – δεν ψάχνεται να αποχωρήσει από τη Λεχβίγια.

Παράλληλα, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αναγνώρισε πως δεν έδειξε όσα θα ήθελε και μπορούσε να προσφέρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στη Real News

Για την Ελλάδα και το Κατάρ: «Μου λείπουν τα πάντα στην Ελλάδα. Δεν ξεχνώ τον Ολυμπιακό και την υπέροχη ζωή που ζούσα. Οφείλω όμως να πω ότι και στο Κατάρ περνάω καλά και δεν... ψάχνομαι να φύγω».

Για το αν άφησε κάτι στη μέση φεύγοντας από τον Ολυμπιακό: «Ναι. Δεν έδειξα όσα ήθελα και μπορούσα στην Ελλάδα. Σίγουρα, όχι όσα ευχόμουν όταν ερχόμουν. Μπορώ να πω, όμως, πως αυτή η εμπειρία με βοήθησε πολύ. Με βοήθησε και να έρθω εδώ. Είμαι ευτυχής με την πραγματικότητα που ζω στη Λεκβίγια και αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν φαίνεται να πηγαίνω κάπου».

Για την κορυφαία του στιγμή με τα ερυθρόλευκα: «Πώς θα μπορούσα να ξεχάσω το γκολ με την Παρί; Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για την καριέρα του: «Τα πράγματα πάνε εξαιρετικά για μένα. Με τη Σλοβακία είμαστε αήττητοι και έχουμε σημαντικές ελπίδες να πάμε στην Γαλλία, όμως ακόμα δεν έχουμε φτάσει. Και με τη Λεκβίγια είναι όλα τέλεια. Έχουμε ουσιαστικά αναδειχθεί πρωταθλητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: