Κυριακή 5 Απριλίου 2015

«Τρικυμία» ο Πανιώνιος και ο επόπτης!!


Νίκη (3-0) σωτηρίας για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, η οποία ωστόσο ξεκίνησε με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

«Τρικυμία» ο Πανιώνιος και ο επόπτης
Βήμα παραμονής έκανε ο Πανιώνιος, επικρατώντας 3-0 του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Super League και έφθασε τους 38 βαθμούς.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης σημείωσε όλα της τα τέρματα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με αυτήν του Αγρινίου. Δύο γκολ (47’, 84’) ο Κολοβός, που έφτιαξε το δεύτερο, το οποίο έβαλε ο Γιάννου στο 71ο λεπτό.

Κακώς μέτρησε το πρώτο του Έλληνα μεσοεπιθετικού, καθώς ήταν σε εμφανή θέση off-side όταν δέχθηκε την πάσα, ενώ στη συνέχεια έκανε εξαιρετική κίνηση πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.


Το ματς


Μια σημαντική απουσία είχε ο Πανιώνιος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς δεν ήταν στην αποστολή του ο Ιμπαγάσα, ενώ από πλευράς γηπεδούχων έλειψαν οι τιμωρημένοι Εντζεγκουέλε, Σκαραμοτσίνο και Γoδόι. Οι «κυανέρυθροι» έπαιζαν τη σωτηρία τους, καθώς ήταν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να διατηρηθούν σε επαφή με την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Το πρώτο 25ο ήταν πολύ κακό και όποιος δεν το είδε, έχασε μόνο ένα σουτ του Λάζαρ έξω από την περιοχή και αρκετά λάθη από τις δύο ομάδες, απόρροια της νευρικότητας των ποδοσφαιριστών. Ο Παναιτωλικός έβαλε σταδιακά ταχύτητα στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να αυτό να γίνει πιο ανοιχτό και πιο… ενδιαφέρον και έτσι ήρθε η πρώτη του καλή στιγμή στην αναμέτρηση, με τον Βιγιαφάνες να κάνει καλό σουτ έξω από την περιοχή.

Ένα λεπτό μετά έγινε μια αμφισβητούμενη φάση. Ο Κολοβός βγήκε απέναντι από τον Ράφαελ και βρέθηκε στο έδαφος εντός της περιοχής. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ δεν βρήκε μπάλα, αλλά πιθανόν να μην έχει βρει και τα πόδια του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού. Πάντως, πρόκειται για δύσκολη φάση. Από εκεί και πέρα έκανε και παρότι ήταν πιο καλό το παιχνίδι σε σχέση με την αρχή, δεν είχε πολλές φάσεις. Δύο ήταν οι καλές. Το δοκάρι στην εστία του Πανιώνιου μετά το γύρισμα Μαρτίνες και το άτσαλο διώξιμο του Οικονόμου και το σουτ του Φούντα από την αντίπαλη πλευρά που έδιωξε με δυσκολία ο Ράφαελ. Πάντως, σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν στα μέτρα του Παναιτωλικού στα πρώτα 45 λεπτά.

inner

Το δεύτερος μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον Πανιώνιο, το οποίο ήταν εντυπωσιακό, αλλά δεν έπρεπε μετρήσει. Ο Κολοβός έκανε πολύ ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο πορτιέρο, όμως ήταν σε θέση off-side, τουλάχιστον ένα μέτρο, όταν δέχθηκε την πάσα. Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν στη συνέχεια την τράπουλα και σίγουρα αυτές δεν ευνόησαν τους φιλοξενούμενους.

inner

Ο Πανιώνιος «χτύπησε» στη αντεπίθεση από εκεί και πέρα, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του Φούντα, την ποιότητα του Κολοβού που τροφοδότησε τον Γιάννου στο 71’, ενώ διπλασίασε τα τέρματα του στο 84’ ο νεαρός μεσοεπιθετικός, αλλά και την εκτελεστική δεινότητα του πρώτου του σκόρερ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης όπως την παρακολουθήσατε σε real-time μέσω του sport-fm.gr



inner

Συνθέσεις ομάδων

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Μπουμάλ (86' Καθάριος), Κολοβός (88' Σιώπης), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Φούντας, Χατζηϊσαΐας, Κόρμπος, Μπακασέτας (66' Γιάννου).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν (63' Ρουσκουγιέδα), Λαζάρ, Φωτάκης (75' Θεοδωρίδης), Μαρτίνες, Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μορένο (75' Άλβες).

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος, βοηθοί οι Μιχαήλ Καρσιώτης, Γεώργιος Σταυρουλάκης 4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: