Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο μοναδικός αήττητος κι ο πονοκέφαλος Γιαννιώτας!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την αποστολή του Ολυμπιακού στα Γιάννινα και για τον αέρινο Γιαννιώτα! 
Άρχισε πάλι το πρωτάθλημα. Να δούμε λίγη μπαλίτσα. Γιατί όλα τα άλλα, τα γύρω γύρω, έχουν κι αυτά το ενδιαφέρον τους, αλλά πάνω απ΄ όλα υπάρχει το ποδόσφαιρο. Αυτό που παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές κι αυτό από το οποίο προκύπτουν οι νικητές, οι πρωταθλητές κλπ, κλπ.
Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη μία δύσκολη αποστολή, μάλλον την πιο δύσκολη ως το τέλος του πρωταθλήματος, αφού αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα, σε ένα κακοτράχαλο αγωνιστικό χώρο. Αλλά προπάντων αντιμετωπίζει, μία δυνατή, καλή ομάδα, που έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, ειδικά κόντρα στους μεγάλους! Για όποιον δεν το έχει προσέξει, ο ΠΑΣ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει τουλάχιστον μέχρι στιγμή φέτος ούτε από Ολυμπιακό (2-2 στον Πειραιά), ούτε από Παναθηναϊκό (0-0 στα Γιάννινα), ούτε από ΠΑΟΚ (3-0 στα Γιάννινα και 1-1 στην Τούμπα, για το Κύπελλο)!
Ο δε ΠΑΣ, που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας κι άρα έχει σοβαρές πιθανότητες για να μπει πλέϊ οφς, στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό έχει το 2-2 του α΄ γύρου στο Καραϊσκάκη και το υπέρ του 2-0 τον περασμένο Απρίλιο στα Γιάννινα! Άραγε, θα μπορέσει να κάνει και τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε επίσης βάλει δύο γκολ και στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι τους (!!!), στην ήττα του ΠΑΣ 2-3 στο Καραϊσκάκη πέρσι;...
Πάντως, ας έχουμε υπόψιν μας ότι μία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, είναι πάντοτε κακή για τις πιο μεγάλες ομάδες, αφού λείπουν οι διεθνείς τους και χάνουν αυτό που λέμε τη σειρά τους με την ομάδα. Έρχονται κουρασμένοι από τα ταξίδια και τα παιχνίδια, απροπόνητοι (στις εθνικές, για όποιους δεν το ξέρουν, μόνο προπόνηση δεν γίνεται…) και όποιος πιστεύει ότι έχουν κάνει «καλή ζωή» τις ημέρες που λείπουν από τους συλλόγους τους, πλανάται πλάνη οικτρά…
Το πλήρωσε, άλλωστε, αυτό κι ο Παναθηναϊκός χθες, ως ένα βαθμό…
Παρεμπιπτόντως, είχε πολύ δυναμική παρουσία στη Λεωφόρο ο Γιαννιώτας, παίκτης που είναι στα πλάνα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ταλαιπώρησε και τον Χουχούμη και τον Νάνο και τον Πράνιτς κι όποιον άλλο παίκτη, ακόμη κι από την άλλη πλευρά, την δεξιά του Παναθηναϊκού, βρέθηκε αντιμέτωπος του.
Σίγουρα δεν είναι ένας ολοκληρωμένος εξτρέμ και θέλει δουλειά σε αρκετούς τομείς κι ειδικά στο πως τελειώνει μία φάσα, είτε σε επίπεδο πάσας, είτε σε επίπεδο σουτ, αλλά εξίσου σίγουρα πρόκειται για ένα πραγματικά επικίνδυνο, αέρινο κυνηγό, που με όπλο την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του, προκαλεί πονοκεφάλους σε σχεδόν κάθε άμυνα.
Άλλωστε, δεν είναι καλά καλά 22 ετών και αν μη τι άλλο έχει πολλά περιθώρια μπροστά του.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: