Κυριακή 5 Απριλίου 2015

«Πληρώνω τα χρέη, θέλω πρωτιά στα πλέι οφ»

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος πήγε στη χθεσινή προπόνηση και έδωσε την υπόσχεση ότι θα γιγαντώσει τον σύλλογο.

Σαββίδης: «Πληρώνω τα χρέη, θέλω πρωτιά στα πλέι οφ»
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει επαφές και συναντήσει με τους στενούς του συνεργάτες για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Ένα από αυτά είναι και η ρύθμιση των χρεών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προς το Δημόσιο, με τον σύλλογο να μην χρωστάει από εδώ και στο εξής σε κανέναν.

Μετά από αρκετό καιρό ο μεγαλομέτοχος βρέθηκε χθες στην προπόνηση της ομάδας (ήταν μαζί και οι γιοι του), όπου μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Μεταξύ άλλων ο ομογενής επιχειρηματίας εξέφρασε τη στήριξή του σε όλους και εκείνο που ζήτησε είναι η πρωτιά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ώστε την επόμενη σεζόν ο «Δικέφαλος του Βορρά» να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Σαββίδης υπογράμμισε πως είναι δίπλα στην ομάδα και τόνισε ότι στόχος του είναι να γιγαντώσει τον σύλλογο, και για αυτό τον λόγο θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το πετύχει.

«Μέσα στον Απρίλιο θα πληρώσουμε τα χρέη, ο ΠΑΟΚ δεν θα χρωστάει πουθενά και από εκείνο το σημείο θα μπουν ακόμη πιο γερές βάσεις για να αναπτυχθεί ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα», είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και στη συνέχεια ζήτησε την συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: