Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μπέρνλι – Τότεναμ!! (preview)

Με τις Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ να μην παίρνουν απολύτως τίποτα από τα παιχνίδια τους, η Τότεναμ έχει την ευκαιρία σήμερα κόντρα στη Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ να φτάσει στην 5η θέση! Στο -1 από τις θέσεις της σωτηρίας οι «royals».  
Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο σίγουρα χάρηκε με τις ήττες των Λίβερπουλ (4-1 από Άρσεναλ) και Σαουθάμπτον (1-0 από Έβερτον), αφού πλέον είναι ανοιχτός ο δρόμος για να βρεθεί η ομάδα του στην 5η θέση που οδηγεί στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.
Τρεις νίκες και μια ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους μετρούν τα «σπιρούνια» που φιλοξενούνται από την Μπέρνλι που δεν σταματά τη μάχη για την επιβίωση.
Η ομάδα του Σον Ντάικ, έκανε το μεγάλο μπαμ με τη νίκη (1-0) επί της Μάντσεστερ Σίτι πριν από μερικές εβδομάδες, όμως αυτή η πρώτη της μετά τον Ιανουάριο. Προέρχεται από την ήττα (2-0) από τη Σαουθάμπτον και αυτή τη στιγμή, δεδομένου πως δεν έχει παίξει η Σάντερλαντ και πως το παιχνίδι στο «Turf Moor» θα ολοκληρωθεί πριν από το ντέρμπι του Tyneside, οι «royals» βρίσκονται στο -1 από τις θέσεις της σωτηρίας.
Στα αγωνιστικά, ο Γουόρντ από πλευράς γηπεδούχων ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον αστράγαλο και θα δώσει το «παρών». Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ματ Τέιλορ, όμως έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει για να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.
Εκτός για την Τότεναμ ο Γιορίς έπειτα από το πρόβλημα στο γόνατο που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Λέστερ, αμφίβολοι οι Ρόους και Σολδάδο.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μπέρνλι (4-4-2): Χίτον – Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Μι – Μπόιντ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Μπαρνς – Βόουκς, Ινγκς
Τότεναμ (4-2-3-1): Βορμ – Γουόκερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ρόους – Μέισον, Μπενταλέμπ – Λαμέλα, Έρικσεν, Τσαντλί – Κέιν
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: