Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μουρίνιο: «Άλλες πέντε νίκες και μια ισοπαλία»

Έξι μείον ένα. Κάπως έτσι υπολόγισε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τις νίκες που χρειάζεται η Τσέλσι μετά και το 2-1 επί της Στόουκ για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στο «Στάμφορντ Μπριτ», το απόγευμα του Σαββάτου. «Εκπληκτικό το γκολ του Άνταμ, όμως είχε γίνει φάουλ στον Αζάρ» είπε για την ισοφάριση των «πότερς».  
«Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με στόχο έξι νίκες και μια ισοπαλία και τώρα μας μένουν πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Ελέγξαμε τον ρυθμό, όμως γενικότερα ήταν ένα αρκετά δύσκολο ματς. Δίκαια όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έπρεπε ν' αντιμετωπίσουμε μια πολύ κλειστή άμυνα» ανέφερε αρχικά ο «Μου» και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στο εκπληκτικό γκολ του Τσάρλι Άνταμ που από τα 50μ. ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1:
«Ήταν ένα φανταστικό γκολ το οποίο θα ήθελε να πετύχει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Από τον Ντιέγκο Μαραντόνα μέχρι τον Λιονέλ Μέσι... Είναι σπουδαίο γκολ και θα έπρεπε ο τερματοφύλακάς μας, εφόσον είχε βγει από την εστία του, να μπορεί να διαβάσει πιο γρήγορα το παιχνίδι και τη φάση και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Έγινε και φάουλ πάνω στον Αζάρ, όμως δεν θα πρέπει να περιμένουμε τον διαιτητή, αλλά να αναλαμβάνουμε δράση για να μην αφήνουμε να συμβαίνουν τέτοιες φάσεις». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: