Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Καμία ευχαριστημένη…!!

Αλλιώς περίμεναν τη σημερινή αναμέτρηση. Η μεν Μπέρνλι ως μια ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, η δε Τότεναμ να μπει δυνατά στο κόλπο της 5ης θέσης. Τελικά το μεταξύ τους 0-0 δεν άφησε καμία ευχαριστημένη και η προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου τους καλά κρατεί…  
Σα να μην έγινε ποτέ αυτό το παιχνίδι. Όλα… μηδέν. Το θέαμα; Οι καλές στιγμές; Τίποτα απολύτως.
Οι γηπεδούχοι ήξεραν ότι τα περιθώρια για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ θα στένευαν και άλλο με απώλεια στο σημερινό παιχνίδι… Προσπάθησαν η αλήθεια είναι, αλλά δεν έφτασε!
Από τη μεριά τους, τα «σπιρούνια» έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανέβουν μόνα στην 5η θέση, μετά την απώλεια της Λίβερπουλ, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοβαθμήσουν μαζί της.
Το ματς:
Κακό πρώτο ημίχρονο. Από άποψη θεάματος, ευκαιριών, απ’όλα… Ίσως λίγο παραπάνω εύσημα αξίζουν στην Μπέρνλι, η οποία παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με την πλάτη στον τοίχο έβγαλε πείσμα στον αγωνιστικό χώρο και διεκδίκησε- ασχέτως εάν δεν της βγήκε- το πρώτο γκολ.
Από τη μεριά της, η Τότεναμ αν και υπερέχει σε ποιότητα ποδοσφαιριστών, δεν είναι είχε την απαιτούμενη συνοχή, με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος του 45λεπτου να είναι εντελώς ακίνδυνη. Με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Έρισκεν στο 40’, όπου μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Χίτον, δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει επιθετικά. Όχι ότι οι γηπεδούχοι έβρισκαν συνεχώς κενούς χώρους και απειλούσαν, αλλά τουλάχιστον έδειχναν διάθεση να το παλέψουν… Η καλύτερη τους στιγμή άλλωστε καταγράφηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Ινγκς.
Άχρωμο… άνοστο και το δεύτερο ημίχρονο. Η Μπέρνλι μπήκε ξανά δυνατά για να πιάσει στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα, όμως τίποτα. Βρήκε διαδρόμους να απειλήσει, δοκίμασε ξανά με τον Ινγκς να τεστάρει τα ανακλαστικά του Βορμ, αλλά και πάλι το ίδιο απελπιστικά άστοχη.
Όσο περνούσαν τα λεπτά, η Τότεναμ αύξανε την πίεσή της, κάτι που ανάγκασε τους γηπεδούχους να οπισθοχωρήσουν. Έβλεπαν ότι τίποτα δεν τους έβγαινε από τη μέση και μπροστά και προτίμησαν τουλάχιστον να παλέψουν για τον πόντο. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια να τα καταφέρουν, από η έλλειψη έμπνευσης των «σπιρουνιών» συνέχιζε να τα καθιστά ακίνδυνα και στα επόμενα λεπτά. Το τελικό 0-0 στο χειρότερο ίσως παιχνίδι της φετινής σεζόν έμεινε μέχρι το τέλος.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπέρνλι: Χίτον, Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Μι, Μπόιντ, Τζόουνς, Άρφιλντ, Μπαρνς, Ινγκς, Βόουκς (76' Γιούτκεβιτς)
Τότεναμ: Βορμ, Γουόκερ (47' Ντέιβις), Κίρικες, Ντάιερ, Ρόους, Μπενταλέμπ, Μέισον (83' Τάουνσεντ), Τσαντλί (64' Λαμέλα), Έρικσεν, Παουλίνιο, Κέιν
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: