Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ό,τι είπε ο Ιβάν…!!

Πράξη την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη για πρωτιά στα πλέι οφ καλούνται να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Ό,τι είπε ο Ιβάν…
Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος στη χθεσινή του επίσκεψη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και την ομιλία που έκανε στους παίκτες.

«Πληρώνω τα χρέη της ομάδας, εκείνο που ζητάω από εσάς είναι η πρωτιά στα πλέι οφ και η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, εκφράζοντας τη στήριξή τους σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος (παίκτες και προπονητικό επιτελείο).

Μία ημέρα μετά οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τη Skoda Ξάνθη στην Τούμπα για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και στόχος τους είναι να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους, με φόντο τη διαδικασία των πλέι οφ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Βίτορ, Τζαβέλλα και Ρατς.

Στον άξονα θα είναι ο Κάτσε με τον Τζιόλη, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν ο Μακ και ο Γκολάσα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Παπαδόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κίτσιου, Πούγγουρας, Νομπόα, Πόζογλου, Περέιρα και Κουλούρης. Εκτός είναι οι τραυματίες Σαλπιγγίδης, Μαντούρο, Κόστα και ο τιμωρημένος Σκόνδρας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: