Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-SKODA Ξάνθη!!

Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σήμερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιεύει ενδιαφέροντα στοιχεία για το παιχνίδι κόντρα στην Skoda Ξάνθη.Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου: Το paokfc.gr σας βάζει, όπως και πριν από κάθε αγώνα της ομάδας μας, από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στην SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας για την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τους δύο μονομάχους και δείτε Infographics με μία στατιστική σύγκριση των πεπραγμένων των δύο ομάδων ως τώρα στη διοργάνωση.
#26 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α’ Εθνική έχει η Ξάνθη και στις 25 μέχρι τώρα επισκέψεις της στην Τούμπα έχει ηττηθεί τις 18 φορές, ενώ υπάρχουν ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και μια τρεις νίκες της ακριτικής ομάδας.
#8 φορές έχει επικρατήσει ο ΠΑΟΚ με 1-0 της Ξάνθης ως γηπεδούχος και αυτό είναι το αγαπημένο του σκορ με την ακριτική ομάδα. Ακολουθεί το 2-1 με τρεις εμφανίσεις. Δηλαδή οι 11 από τις 18 νίκες του ΠΑΟΚ επί της SKODA είναι με ένα γκολ διαφορά. Παράλληλα και οι τρεις νίκες της Ξάνθης μέσα στην Τούμπα είναι με σκορ 1-0. Από δύο εμφανίσεις έχουν το 3-0, το 4-1 και το 2-0. Η ευρύτερη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης σημειώθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1999 με 5-0.
#3 αναμετρήσεις έχουν γίνει με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ Απρίλιο και μετρά ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Το 2001 με 3-0, το 2007 και το 2005 με 1-0. Παράλληλα έχουν γίνει και τρία ματς στην Ξάνθη Απρίλιο, όπου ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες και μια ήττα. Η ήττα ήταν το 1992 και οι νίκες το 2000 και το 2009. Δηλαδή στα πέντε τελευταία ματς που έχουν γίνει Απρίλιο εντός και εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ μετρά ισάριθμες νίκες.
Ο Κώστας Φρατζέσκος και ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Με πέντε γκολ ο καθένας οδηγούν την κούρσα των σκόρερ και ακολουθούν ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Πέτρος Τεγγελίδης με τέσσερα. ΟΔημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κλάους Αθανασιάδης με 3 γκολ είναι αυτοί που απειλούν να αλλάξουν τις ισορροπίες στον σχετικό πίνακα.
Ο Ζήσης Βρύζας είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για λογαριασμό και τον δύο. Στις 28 Ιανουαρίου 1996 στο 3-3 μέσα στην Τούμπα για την ακριτική ομάδα και στις 25 Οκτωβρίου 1998 μέσα στην Ξάνθη στη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0. Συνολικά ο Ζήσης Βρύζας έχει αγωνιστεί σε 7 ματς με την Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΟΚ και σημείωσε ένα γκολ, ενώ με τα χρώματα του ΠΑΟΚ βρέθηκε 8 φορές αντιμέτωπος με την Ξάνθη.
infographics_skoda
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: