Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Εμετικό πανό για τον Κόλμπακ!!

Με ένα εμετικό πανό και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Τζακ Κόλμπακ στο «στάδιο του φωτός» οι οπαδοί της Σάντερλαντ, στην πρώτη του επίσκεψη ως παίκτης της «μισητής» Νιούκαστλ.

Εμετικό πανό για τον Κόλμπακ
Δεν περίμενε κανείς πως οι οπαδοί της Σάντερλαντ θα υποδέχονταν τον Τζακ Κόλμπακ με… τιμές μετά τη μεταγραφή του στη Νιούκαστλ.

Ούτε όμως και τον σκληρό τρόπο που επέλεξαν να τον «τιμωρήσουν» στην πρώτη του επίσκεψη στο «Στάδιο του φωτός», ως παίκτης της μισητής αντιπάλου.

Ένα πανό που απεικονίζει τον 25χρονο μέσο με μια θηλιά στο λαιμό, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου αρκετές ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι.

inner

Μάλιστα, αρκετός κόσμος περίμενε την αποστολή της Νιούκαστλ έξω απ’ το γήπεδο, με τις αποδοκιμασίες να επικεντρώνονται στο πρόσωπο του Τζακ Κόλμπακ.

inner

Το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες ξέσπασε και στο πρόσωπο του Κόλμπακ, ο οποίος μετά από 2,5 χρόνια στη Σάντερλαντ αποχώρησε για την Νιούκαστλ, δηλώνοντας μάλιστα πως ήταν το όνειρό του από μικρό παιδί να φορέσει τη φανέλα της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: