Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Σκάνε βόμβες μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!

Φήμες πως μεγαλοπαράγοντας αγόρασε ομάδα της Super League για να την απογειώσει και σενάριο ότι αναλαμβάνει τον ΟΦΗ προέδρος που εμπλέκεται στην "εγκληματική οργάνωση".Tρομερές ανακατατάξεις "ψήνονται" στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το τέλος της σεζόν, καθώς δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ αναμένεται να αλλάξουν χέρια και ένας τρίτος ιστορικός σύλλογος, με παραδοσιακή δύναμη και πολύ κόσμο, είναι πολύ πιθανό να πέσει στα χέρια έμπειρου παράγοντα, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από ομάδα που υπηρετεί εδώ και χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως αποκαλύπτει ο καλός συνάδερφος, Σάββας Λιβάνιος, στη στήλη του στη Live Sport , Δούρειος Ίππος, παράγοντας που εμπλέκεται στην υπόθεση "εγκληματική οργάνωση" που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να αναλάβει τον ΟΦΗ από τη Γ΄ Εθνική, σύμφωνα με έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει τελευταία στην πόλη του Ηρακλείου.

Αν και εφόσον απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που θα του απαγγείλει ο ειδικός ανακριτής, Γεώργιος Ανδρεάδης, ο έμπειρος πρόεδρος θα παραχωρήσει τις μετοχές της ομάδας του και τότε η κρητική ομάδα θα περάσει στα χέρια του, με βασικό στόχο σε δύο χρόνια να έχει επιστρέψει στη Σουπερ Λιγκ.

Την ίδια στιγμή, έχει βουίξει στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ότι καλή ομάδα της Σούπερ Λιγκ έχει πωληθεί σε ισχυρό οικονομικό παράγοντα, ο οποίος αποχώρησε για σοβαρούς λόγους από την προηγούμενη ομάδα του. Το deal που φέρεται να έχει γίνει δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, καθώς ο μεγαλοπαράγοντας δεν θέλει στην παρούσα φάση να βγει μπροστά και γι΄ αυτό διατηρεί στην προεδρική καρέκλα τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Πρόκειται για άνθρωπο που έχει πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και σκοπεύει να ανεβάσει ένα επίπεδο παραπάνω την ομάδα. Δεν θα είναι, δηλαδή, ικανοποιημένος με το να παίζει ο σύλλογος κάθε χρόνο στα πλέι οφ και την Ευρώπη…*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: