Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Κιάλια για την ΑΕΚ, η τύχη στα χέρια του Ηρακλή!!

Έτσι μπαίνουν στα πλέι-οφ. Τα φώτα στη μάχη της ανόδου πέφτουν πλέον στην Football League. Καβάλα στ’ άλογο η ΑΕΚ, πιο άνετος ο Ηρακλής και γολγοθάς για τους υπόλοιπους. Δείτε την βαθμολογία.

Κιάλια για την ΑΕΚ, η τύχη στα χέρια του Ηρακλή!
Τώρα αρχίζει το καλό… Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και στους δύο ομίλους της Football League και πλέον ήρθε η ώρα για την τελική ευθεία.

ΑΕΚ, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Απόλλων, Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την επιστροφή στα σαλόνια, ωστόσο, τα δεδομένα δεν είναι για όλους τα ίδια.

ΑΕΚ και Ηρακλής έκαναν παρέλαση σε Νότιο και Βόρειο γκρουπ με αποτέλεσμα να «καθαρίσουν» εύκολα τις πρωτιές, που δίνουν αυτομάτως το +3! Από εκεί και πέρα οι διαφορές τους από τους τρίτους του κάθε ομίλου τους χάρισαν μπόνους βαθμών, που σαφώς τους δίνει το πάνω χέρι για την Σούπερ Λίγκα.

Η «Ένωση» μπαίνει με το +10 και δείχνει να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση, βάσει φυσικά και της μέχρι τώρα εικόνας των παικτών του Τραϊανού Δέλλα τη φετινή σεζόν. Από την άλλη, ο «Γηραιός» πλήρωσε την ήττα στο ματς με τη Λάρισα (θα γινόταν +8 σε ισοπαλία ή +9 σε νίκη), όμως και πάλι ορίζει την τύχη του με το +7 στο τσεπάκι του.

Από την άλλη πλευρά, Παναχαϊκή, Απόλλων, Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα θα ξεκινήσουν στο μίνι πρωτάθλημα χωρίς βαθμό (0) κάτι που σημαίνει πως καλούνται να ανέβουν έναν Γολγοθά ώστε να πάρουν ένα από τα δύο εισιτήρια της μεγάλης κατηγορίας για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η Βαθμολογία:
1. ΑΕΚ 10
2. ΗΡΑΚΛΗΣ 7
3. ΑΠΟΛΛΩΝ 0
4. ΛΑΡΙΣΑ 0
5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0
6. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: