Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Προσβολή προς τη μάνα του νεκρού οπαδού της Νάπολι!! (pics)

Δύο πανό με άκρως υβριστικό περιεχόμενο αναρτήθηκαν στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Ρόμα, με αποδέκτη τη μάνα του οπαδού της Νάπολι που έχασε τη ζωή του πέρυσι, πριν τον τελικό Κυπέλλου!
Στην «Curva Sud», εξέδρα όπου βρίσκονται σε κάθε παιχνίδι των «τζιαλορόσι» οι ένθερμοι υποστηρικτές τους, κατά τη διάρκεια της νίκης (1-0) επί των «παρτενοπέι», το μεσημέρι του Σαββάτου, έκαναν την εμφάνισή τους δύο πανό.
Σε αυτά, αναγράφονταν προσβολές εις βάρος της μάνας του Τσίρο Εσπόζιτο, οπαδού της Νάπολι που έχασε τη ζωή του σε επεισόδια πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, την περσινή αγωνιστική περίοδο.
"Τί θλιβερό πράγμα... κέρδος σε κηδεία με βιβλία και συνεντεύξεις", έγραφε το ένα πανό ενώ το περιεχόμενο του άλλου πανό ήταν ως εξής: "Υπάρχει αυτός που κλαίει έναν γιο με πόνο και ηθική και αυτός που κάνει business χωρίς αξιοπρέπεια. Τιμή σε σένα κυρία Ντε Φάλκι".
Ο Αντόνιο Ντε Φάλκι, ήταν ένα 19χρονο παιδί που μαχαιρώθηκε στα εκδοτήρια του «Σαν Σίρο», το 1989, λίγες ώρες πριν από παιχνίδι της Μίλαν με τη Ρόμα...
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: