Κυριακή 5 Απριλίου 2015

«Στα δικαστήρια όποιος συνδέσει το επεισόδιο με τον Ηρακλή»

Θέση για το επεισόδιο με το βαν του OTE TV πήρε ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» καταδικάζει την επίθεση, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου τη συνδέσει με τον σύλλογο.

«Στα δικαστήρια όποιος συνδέσει το επεισόδιο με τον Ηρακλή»
Τη δική του τοποθέτηση για το θλιβερό περιστατικό της επίθεσης στο βαν του ΟΤΕ TV πριν το παιχνίδι με τη Λάρισα έκανε ο Ηρακλής.

Μέσω επίσημης θέσης που μοιράστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, ο «γηραιός» καταδίκασε το επεισόδιο και κάθε μορφή βίας.

Εκφράζεται ωστόσο η άποψη ότι στόχος δεν ήταν το κανάλι και οι εργαζόμενοι και ξεκαθαρίζεται (με αφορμή πιθανότατα και την ανακοίνωση της Λαμίας) ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε συνδέσει το περιστατικό με την ομάδα.


Αναλυτικά η θέση του Ηρακλή

«Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη 3,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και πριν ακόμη ανοίξουν τα εκδοτήρια του σταδίου.

Είναι προφανές ότι στόχος της επίθεσης δεν ήταν ούτε το βαν του συνδρομητικού καναλιού, ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτό.

Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπήρξε κανένα περιστατικό με εργαζόμενους του συνδρομητικού καναλιού. Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να συνδέσει το επεισόδιο με την ΠΑΕ Ηρακλής, θα οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: