Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τουρκία:Σκέπτονται διακοπή του πρωταθλήματος!! (videos)

Tη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να διαπιστωθεί ποια ήταν τα κίνητρά τους ζήτησε επίσημα η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε μετά την άνανδρη επίθεση με πυροβολισμούς  που δέχθηκε το πούλμαν της  αποστολής της το βράδυ του Σαββάτου στην Τραπεζούντα  πιθανότατα από οπαδούς της  τοπικής ομάδας.
«Πιστεύουμε ότι μέχρι να καταλήξουμε όλοι σε συμπεράσματα, μία διακοπή του πρωταθλήματος είναι απαραίτητη. Για μας προέχει η σύλληψη των δραστών»  τονίζεται σε ανακοίνωσή  της περυσινής πρωταθλήτριας Τουρκίας ενώ από την πλευρά του ο υπουργός των σπορ στην Τουρκία Καγκατάι Κίλιτς επεσήμανε ότι η επίθεση ήταν απάνθρωπη και ότι πλέον εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και μία προσωρινή διακοπή όλων των πρωταθλημάτων  ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών..
Τέλος την άμεση σύλληψη των δραστών της επίθεσης ζήτησε και η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ενώ η αποστολή της Φενέρ επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κωνσταντινούπολη και έτυχε θερμής υποδοχής από εκατοντάδες οπαδούς της.
Οι  παίκτες της ομάδας της Πόλης  έντονα θορυβημένοι μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν ενώ ο οδηγός του πούλμαν που τραυματίστηκε στο κεφάλι από την ένοπλη επίθεση, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.





*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: