Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο τίτλος περνάει από τα Γιάννενα!!

Το νικηφόρο σερί του θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, φτάνοντας πιο γρήγορα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πώς θα παρατάξει τους Πειραιώτες ο Περέιρα.

Ο τίτλος περνάει από τα Γιάννενα
Τη χθεσινή γκέλα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ώστε να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αν οι Πειραιώτες επικρατήσουν απόψε του «Άγιαξ της Ηπείρου» και νικήσουν μετά το Πάσχα τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, τότε η διαφορά από τους «πράσινους» θα φτάσει στους 14 βαθμούς. Διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί, ενώ θα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας.

Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, οι απουσίες παραμένουν πολλές για τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος δύσκολα θα προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού. Στα χαφ θα είναι ο Κασάμι μαζί με έναν εκ των Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς.

Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο, ενώ στα άκρα θα παίξουν ο Ντοσεβί και μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Φορτούνη και Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Χάρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Γιαννιώτης, Σαντάνα, Γιαννούλης, Μπενίτες και Διαμαντάκος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μανιάτης, Ντουρμάζ, Μήτρογλου και Ομάρ, ενώ ο Αφελάι έχει άδεια και ο Μπουχαλάκης για λόγους τακτικής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: