Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Για μια θέση στον τελικό…!!

Έτοιμοι να παλέψουν για να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου δηλώνουν οι Ιγκόρ Ανγκούλο (Απόλλων Σμύρνης), Νίκος Παπαδόπουλος (Ηρακλής) και Κλέιτον (Skoda Ξάνθη).

Για μια θέση στον τελικό…
Ο Απόλλων Σμύρνης, ο Ηρακλής και η Skoda Ξάνθη είναι οι τρεις ομάδες μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι ομάδες που έχουν φτάσει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μία… ανάσα από την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι Ιγκόρ Ανγκούλο (Απόλλων Σμύρνης), Νίκος Παπαδόπουλος (Ηρακλής) και Κλέιτον (Skoda Ξάνθη) μίλησαν για τον στόχο της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στη Real News

Ιγκόρ Ανγκούλο (Απόλλωνας): «Για εμάς, κάθε ματς είναι ένας στόχος. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός μας, όμως θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ακόμη και από τόσο δύσκολα παιχνίδια μπορεί να προκύψει πολύ σημαντικό κέρδος. Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι τα playoffs, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Μακάρι να σκοράρω κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά θα πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο όποιος από τους συμπαίκτες μου πετύχει γκολ».

Νίκος Παπαδόπουλος (Ηρακλής): «Δικός μας στόχος από την αρχή δεν ήταν η διάκριση στο Κύπελλο, αλλά η άνοδος. Όμως αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα όλους τους αγώνες και πετύχαμε να περάσουμε στον ημιτελικό. Πρώτα έχουμε στο μυαλό το παιχνίδι με τη Λάρισα και μετά θα αφοσιωθούμε σ' αυτό με την Ξάνθη. Σίγουρα ο αντίπαλός μας, με την ποιοτική ομάδα που διαθέτει, είναι το φαβορί για την πρόκριση. Όμως εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να παρά να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στην πρώτη αναμέτρηση στην έδρα μας, σκοπός μας είναι να κρατήσουμε το 'μηδέν'. Όσο για τον τελικό, ασφαλώς και αποτελεί πρόκληση για τον καθένα μας να πάμε μέχρι εκεί».

Κλέιτον (Ξάνθη): «Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να περάσουμε στον τελικό. Ήδη είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου κι αυτό είναι πολύ καλό. Όμως μας περιμένει μία ακόμη πρόκληση. Να μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε στο σπουδαιότερο παιχνίδι της διοργάνωσης. Ο Ηρακλής θα είναι δυνατός αντίπαλος, έχει ιστορία και κόσμο και από τη στιγμή που έφτασε ως εδώ θα πει ότι το αξίζει. Μακάρι να τα καταφέρουμε, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας μου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα, ώστε να έχουμε καλύτερες πιθανότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: