Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ρανζέλ: «Δεν το έχω ζήσει ούτε στην Βραζιλία, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λούκας Ρανζέλ και αναφέρθηκε στην μεγάλη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, ενώ υποκλίνεται στον κόσμο του Δικεφάλου. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μίλησε και για την επόμενη μέρα του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«To δείξαμε από αγώνα σε αγώνα ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Η επιβεβαίωση ήρθε στον τελικό του κυπέλλου όπου όλοι έως εκείνη τη στιγμή είχαν σαν φαβορί τον Ολυμπιακό. Δεν μένουμε όμως εκεί θέλουμε και το νταμπλ. Αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ είναι μια συνολική προσπάθεια. Δεν στεκόμαστε στα αστέρια, αλλά προσπαθούμε ως ομάδα στο παρκέ και το αποδεικνύουμε με τα αποτελέσματα μας».

Για τον επερχόμενο δεύτερο τελικό στου Ρέντη είχε να πει: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε ότι πάμε να δώσουμε μια σειρά από παιχνίδια. Πάμε για να νικήσουμε. Να συμπληρώσουμε τις τρεις νίκες και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ήταν πιο δύσκολα και πιστεύω ότι εφόσον χθες κάναμε το πρώτο βήμα πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όχι ότι είναι πιο κακή ομάδα ο Ολυμπιακός απλώς μας δυσκόλεψε περισσότερο ο Παναθηναϊκός. Εμείς μόνο σκεφτόμαστε τη δική μας ομάδα και δεν ασχολούμαστε με τους άλλους. Όταν είμαστε σε καλή μέρα δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα το κάνουμε».

Για την εύλογη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Υπάρχει σαφώς κούραση, αλλά η ψυχή και η διάθεση σε κάνουν να τα αφήνεις όλα στην άκρη».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και εάν έχει ζήσει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα στην καριέρα του είπε: «Έχω παίξει με πολύ κόσμο τόσο στην Βραζιλία στην Σάντα Κρουζέιρο , όσο και στο Παγκόσμιο Συλλόγων , αλλά σαν το λαό του ΠΑΟΚ δεν το έχει ξαναδεί ποτέ μου, δεν σταματάνε να τραγουδάνε λεπτό στο γήπεδο και μας δίνουν τεράστια ενέργεια και ώθηση».

Για το ενδεχόμενο της παραμονής του στον ΠΑΟΚ : «Έχω ήδη προτάσεις , όμως το μόνο που ενδιαφέρει και για αυτό το λόγο ήρθα στον ΠΑΟΚ είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Μόλις γίνει αυτό θα κάτσω με τους ανθρώπους της ομάδας του ΠΑΟΚ να συζητήσω για την επόμενη χρονιά. Θέλω να είμαι εδώ γιατί μου αρέσει η ζωή, η πόλη και ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει. Με τη βοήθεια του θεού πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να δώσουμε χαρά σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: