Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο Μαικλ Παπαθανασάκης στον Arena FM!!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γιος του προέδρου του Ηρακλή, Σπύρου Παπαθανασάκη, ο Μαικλ Παπαθανασάκης και μίλησε για όλα τα θέματα των «κυανόλευκων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου:
«Ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρεθήκαμε εκεί. Πήραμε αυτό που θέλαμε και ήταν μια μεγάλη νίκη. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα όμως πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να επικεντρωθούμε στον στόχο μας».
Για το γεγονός πως βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου με τον πατέρα του:
«Μου άρεσε πολύ που ήμασταν με τους φιλάθλους. Όταν βάλαμε γκολ όλοι οι παίκτες ήρθαν ακριβώς εκεί που βρισκόμασταν και ήθελαν να πανηγυρίσουν μαζί μας».
Για την αγάπη του κόσμου προς αυτόν και τον πατέρα του:
«Είναι πολύ σημαντικό να συμπεριφέρονται έτσι οι φίλαθλοι και να είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και όλο και περισσότεροι. Η ομάδα νιώθει την υποστήριξη σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι να έχουμε την ίδια υποστήριξη και το Σάββατο στο δικό μας γήπεδο όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι».
Για το πώς ένιωσε που πήγε στον Βόλο με το λεωφορείο της ομάδας:
«Ήταν απίστευτη εμπειρία. Είδα πόσο συγκεντρωμένη, έτοιμη και αισιόδοξη ήταν η ομάδα και μόνο που ταξίδεψα μαζί τους ήταν τιμή μου. Δεν ξέρω πόσοι έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν με την ομάδα».
Για το αν ο πατέρας του δεν κοιμήθηκε το βράδυ:
«Δεν είμαι πολύ σίγουρος για αυτό. Είναι πολύ αισιόδοξος αλλά νιώθει και την πίεση και ελπίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα».
Για το γεγονός πως του αρέσει το μπάσκετ:
 «Όταν μεγάλωνα έπαιζα ποδόσφαιρο και μπάσκετ.  Τελικά μου αρέσει η προοπτική του προπονητή στο μπάσκετ».
Για το αν η οικογένεια του Παπαπαθανασάκη θα ασχοληθεί και με το μπάσκετ του Ηρακλή:
«Δεν ξέρω για το μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή έχουμε το μυαλό μας στο ποδόσφαιρο και εκεί είμαστε επικεντρωμένοι. Σίγουρα υπάρχει η διάθεση να βοηθήσουμε μέχρι ένα σημείο. Και αυτό είναι ένα πάθος».
Για τους φιλάθλους του Ηρακλή:
«Είναι απίστευτοι και τρομεροί. Κάνουν την ομάδα να νιώθει τρομερά δυνατή και είναι καταπληκτικός ο τρόπος που ταξιδεύουν παντού και βοηθάνε τους παίκτες».
Για το τυχερό κασκόλ του Παπαθανασάκη:
«Πήρε το κασκόλ από τον Μάκη Σεντελίδη και μόλις το φόρεσε σκόραρε ο Λουκίνας. Αυτό είναι το τυχερό κασκόλ».
Για τις σκέψεις για την νέα χρονιά:
«Πρέπει να κοιτάμε ένα πράγμα την φορά. Ο στόχος ήταν να ανεβούμε και δεν θέλουμε να μιλάμε για κάτι άλλο μέχρι να τα καταφέρουμε. Όταν πετύχει η ομάδα τον στόχος της θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα».
Για το αν η άνοδος του Ηρακλή θα φέρει περισσότερους χορηγούς:
«Ελπίζω και εύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο. Σε κάθε επιχείρηση πρέπει να υπάρχουν χορηγοί και ξέρω τι σημαίνουν οι χορηγοί σε συλλόγους».
Για τα τραγούδια του Ηρακλή που τραγουδάει:
«Τραγουδώ μαζί με τον κόσμο και μαθαίνω σιγά – σιγά τα τραγούδια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: