Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο Ρουί Βιτόρια και πώς εμπλέκεται ο ατζέντης του Λίνο!!

Έχει βάση το σενάριο με τον Ρουί Βιτόρια και τον ΠΑΟΚ. Είναι προφανές ότι στην έρευνα που κάνει ο Ιάκωβος Αγγελίδης για προπονητή, ψάχνει για εκπρόσωπο της γενιάς των 45άρηδων (πάνω-κάτω) και ο τεχνικός της Γκιμαράες ανήκει σ΄ αυτή έχοντας μάλιστα επιδείξει πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι σήμερα. Άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, πήγε σε ομάδα τρίτης κατηγορίας τη Φατίμα και μετά στην Πάσος Φερέιρα.

Από το 2011 βρίσκεται στον πάγκο της Γκιμαράες έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες. Η ομάδα του Πόρτο έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ και τη σεζόν 2012-13 κατέκτησε και το Κύπελλο νικώντας στον τελικό την Μπενφίκα. Και όλα αυτά με νεανικό υλικό και χαμηλό μπάτζετ. Μάλιστα επί των ημερών του βετεράνου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή έχουν γίνει και πολύ σημαντικές πωλήσεις ποδοσφαιριστών.  Κατά συνέπεια, προσεγγίζει πολύ το προφίλ του προπονητή που ψάχνει ο Αγγελίδης για τον ΠΑΟΚ.

Μία άλλη σημαντική πληροφορία που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι τον Ρουί Βιτόρια πρότεινε στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης του Λίνο με τον οποίο υπάρχει καλή σχέση.

Προφανώς, ο Αγγελίδης έχει συλλέξει τις πληροφορίες που θέλει για τον συγκεκριμένο προπονητή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός. Σίγουρα, όμως, η περίπτωσή του δείχνει προς τα πού κινείται ο Κύπριος πρόεδρος της ΠΑΕ. Ενδεχομένως και οι επαφές με τον Σόουζα να έχουν αυτό τον σκοπό, από τη στιγμή που είναι πολύ δύσκολο να έρθει ο προπονητής της Βασιλείας στον ΠΑΟΚ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: