Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η εξήγηση του Ηρειώτη και το... ασυμβίβαστο!!

Τι έλεγε ο γνωστός δικηγόρος για την παραίτηση του από τον Παναθηναϊκό και το... ασυμβίβαστο που προέκυψε από τις υποθέσεις που ανέλαβε πρόσφατα.  
Ο Γιάννης Ηρειώτης από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Μετά από τρία χρόνια στο Δ.Σ της ΠΑΕ ο γνωστός δικηγόρος αποτέλεσε παρελθόν το βράδυ της Δευτέρας. Η επίσημη θέση είναι πως παραιτήθηκε λόγω προσωπικού θέματος. Η αλήθεια, σαφώς, είναι διαφορετική και την καταγράψαμε χθες.
Ο Ηρειώτης ανέλαβε την υπεράσπιση του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα του Ολυμπιακού που εμπλέκεται στην υπόθεση του ''Noor1'' ενώ το πρωί παρουσίαστηκε ως δικηγόρος του Γιώργου Σπανού(είναι χρόνια δικηγόρος του), ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση στον διευθυντή ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», Τάκη Φύσσα. Επί της ουσίας δημιουργήθηκε ένα... ασυμβίβαστο και η επιλογή του Ηρειώτη ήταν καθαρά επαγγελματική.
Ο ίδιος, μάλιστα, εξηγούσε το πρωί στην Ευελπίδων πως από η δικηγορία είναι η μοναδική πηγή εσόδων του και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μην αναλάβει σημαντικές υποθέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα τον ρόλο που είχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: