Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Σλότερ: «Θυσία για την ομάδα, ανεξάρτητα από τον προπονητή»


Ο Έι Τζέι Σλότερ δεν αναλώνεται σε σκέψεις για τον προπονητή του Παναθηναϊκού και τονίζει την ανάγκη να είναι όλοι οι παίκτες αποφασισμένοι να θυσιαστούν για την ομάδα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Σλότερ: «Θυσία για την ομάδα, ανεξάρτητα από τον προπονητή»
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, για τον Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αφήνει στην άκρη την προπονητολογία και τονίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν με πάθος και προσήλωση τη δουλειά τους, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της διοίκησης για το διάδοχο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Κι όλα αυτά, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανελευσινιακό στο Ζηρίνειο (19:00), παρότι δεν έχει βαθμολογική σημασία.

«Μετά την πρώτη μας εντός έδρας ήττα για το ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζουμε ότι οριστικά θα είμαστε στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πλέον να επικεντρώσουμε όλη μας την προσοχή ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τα πλέι οφ. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι στα πλέι οφ κρίνονται τα πάντα και όχι στην κανονική περίοδο.

Επίσης θα έχουμε νέο προπονητή στην ομάδα. Για εμάς δεν είναι σημαντικό το ποια θα είναι η απόφαση της διοίκησης σε αυτό το θέμα. To σίγουρο είναι ότι οφείλουμε να θυσιάζουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία της ομάδας, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο προπονητής. Άλλωστε η ομάδα είναι πάνω από όλους μας.

Αυτή τη φορά οι σκέψεις μου είναι σύντομες. Άλλωστε έχουμε δύο αγώνες σε κοντινό διάστημα ώστε να τελειώσει η κανονική περίοδος και στη συνέχεια αρχίζουμε τα πλέι οφ. Πλέον δεν έχουν τόση σημασία τα λόγια όσο η δουλειά
», έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: