Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Μαυροειδής: «Γλυκόπικρη γεύση…»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής κρατά από τη φετινή σεζόν τη δυναμική του επιστροφή στη δράση, αλλά δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της Νέας Κηφισιάς, που έχει μείνει εκτός play offs.

Μαυροειδής: «Γλυκόπικρη γεύση…»
Αναλυτικά όσα έγραψε ο διεθνής σέντερ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει της αναμέτρησης με τον Κόροιβο (17:00) στο Ζηρίνειο:

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της σεζόν. Τα παιχνίδια με τον Κόροιβο την Τετάρτη και τον Πανιώνιο το Σάββατο θα είναι τα τελευταία για την ομάδα μου καθώς δεν καταφέραμε να μπούμε στα πλέι οφ, που ήταν και ο πρωταρχικός μας στόχος στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Για μένα προσωπικά ήταν μια μεταβατική χρονιά που κλείνει αφήνοντας μου μια με γλυκόπικρη γεύση. Από τη μια είμαι χαρούμενος καθώς κατάφερα να ξαναπαίξω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, μετά από ενάμιση χρόνο που είχα μείνει αδρανής λόγω του τραυματισμού μου στο γόνατο και από την άλλη βέβαια, η πικρία που δεν καταφέραμε να κάνουμε την αγωνιστική υπέρβαση με την Κηφισιά.

Το τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή του πρωταθλήματός με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα δεν σηκώνει και πολύ κριτική καθώς η ομάδα πήγε με σημαντικές απουσίες αφού ήταν τραυματίες οι Λιακόπουλος, Ντούβνιακ και Βασιλόπουλος.

Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής νομίζω ότι δουλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με δεδομένο ότι ο κόουτς δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Βέβαια όσοι έχουμε απομείνει υγιείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, ικανοποιώντας και τον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε όλη τη χρονιά, σε αυτό το τελευταίο εντός έδρας ματς.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης, ο Κόροιβος είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος και σκοπιμότητα θα βοηθήσει να γίνει ένα καλό και ποιοτικό ματς. Για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη Θα πρέπει να ελέγξουμε τους καλούς περιφερειακούς παίκτες που έχει η ομάδα της Αμαλιάδας, να ελέγξουμε το ρυθμό και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση.

Σε ό,τι αφορά τώρα το Σαββατιάτικο αγώνα στη Νέα Σμύρνη, πραγματικά θα είναι μια περίεργη κατάσταση καθώς θα είναι το τελευταίο παιχνίδι μιας ιστορικής ομάδας, όπως είναι ο Πανιώνιος, στην μεγάλη κατηγορία. Βέβαια εμείς θα πάμε εκεί να κάνουμε το χρέος μας, να παίξουμε το μπάσκετ μας και πιστεύω πως αν είναι στη διάθεση του προπονητή μας και οι τραυματίες, έχουμε τις δυνατότητες να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: