Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Θέλει Ντρογκμπά και του χρόνου ο Τέρι!!

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αξίζει ένα νέο συμβόλαιο στην Τσέλσι, σύμφωνα με τον Τζον Τέρι, που μίλησε για τη σημασία της παρουσίας του Ιβοριανού φορ στην ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να εμπνέει τους υπόλοιπους.  
Ο Ντρογκμπά επέστρεψε στους «μπλε» το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από δύο χρόνια περιπλανήσεων και πανηγύρισε ακόμα ένα πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο για να παραμείνει στον σύλλογο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να συνεχίσει να βοηθάει και να στηρίζει τους υπόλοιπους, ωστόσο, ο Τζον Τέρι θέλει σίγουρα να τον έχει μαζί του και του χρόνου.
«Έχει φερθεί άψογα γιατί ήξερε ότι έπρεπε να κάνει υπομονή για να παίξει και δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Η εμπειρία του και ο τρόπος του, όταν σου μιλάει πριν από σημαντικά παιχνίδια ή μετά από ήττες που έχουν φέρει απογοήτευση, τον κάνουν σημαντικό για την ομάδα. Όταν τον ακους να σου λέει να σηκώσεις το κεφάλι και να δουλέψεις μετά από άσχημα παιχνίδια, τότε σου δίνει κίνητρο και δύναμη. Ας ελπίσουμε ότι θα τον έχουμε μαζί μας και την επόμενη σεζόν...» ήταν τα λόγια του αρχηγού της Τσέλσι. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: