Τρίτη 5 Μαΐου 2015

«Ηρακλής και ΑΕΚ δεν χάνουν την άνοδο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης και μίλησε για τα πλέι – οφ της Β’ εθνικής.
«Όλες οι ομάδες πέρα από τον Ηρακλή και την ΑΕΚ είναι πολύ κοντά και μπορούν να κάνουν την ζημιά. Αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν την καλύτερη θέση γιατί γίνονται παράξενα πράγματα και θέλουμε να δούμε μήπως επωφεληθούμε από κάτι. Υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί με δύο ομάδες που δίκαια βρίσκονται μπροστά. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια αλλά ο Ηρακλής και η ΑΕΚ δεν χάνουν την άνοδο. Κάνουν σταθερά αποτελέσματα και στα αρνητικά τους αντέδρασαν γρήγορα. Ο Ηρακλής κέρδισε την ΑΕΚ, πήρε διπλό στον Βόλο και πήγε καλά στο κύπελλο. Κάτι παρόμοιο κάνει και η ΑΕΚ και οι υπόλοιποι δίνουμε την μάχη μας για τις παρακάτω θέσεις. Εφόσον αυτές οι ομάδες δεν κάνουν λάθη δεν αλλάζει και κάτι στην κορυφή. Βέβαια, μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες ενώ βγαίνουν και φήμες για μια θέση ακόμα και άρα θα υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».
Για την νίκη στη Λάρισα:
«Ήταν παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Στις τέσσερις κάτω ομάδες δεν φτάνουν οι ισοπαλίες. Το πέναλτι που δόθηκε ήταν καθαρό όμως η αποβολή του παίκτη μας θεωρώ πως ήταν υπερβολική. Στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τους βαθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι που περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα. Παίξαμε σε άδειο γήπεδο που είναι καλό για την φιλοξενούμενη ομάδα όμως δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».
Για τον κόσμο στο ΟΑΚΑ:
«Είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα με πολύ κόσμο».
Για το αν του είχε δώσει κουράγιο η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό:
«Είχαμε καλή παρουσία και πήραμε μια ισοπαλία. Τέτοια αποτελέσματα δίνουν κουράγιο στις ομάδες γιατί είχαμε κάνει ένα αρνητικό σερί»*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: