Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τζάκσον: «Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά ποτέ»


Το θαυμασμό του για την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και το κοινό του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Άρον Τζάκσον μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Τζάκσον: «Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά ποτέ»

«Επιστρέφουμε στο Final Four, εκεί που πιστεύεις πως μπορείς να πάρεις τα πάντα, αλλά τις δύο τελευταίες φορές που ήμουν εκεί δεν τα καταφέραμε. Είναι το δωδέκατο Final Four της ΤΣΣΚΑ τα τελευταία 13 χρόνια και γι’ αυτό χτίζεται αυτή η ομάδα κάθε χρόνο. Όμως κανείς στην ομάδα δεν ενθουσιάστηκε με αυτό, γιατί από τη στιγμή που τελείωσαν τα play offs όλοι σκεφτόμαστε μόνο πώς θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Χρησιμοποιούμε τα play offs της VTB League σαν προπόνηση. Ο κόουτς Ιτούδης θα μας προετοιμάσει και είμαι σίγουρος πως θα μας βάλει σε καλή θέση για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό.

Στα προημιτελικά αποκλείσαμε μια σκληρή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Το σημαντικό για μας ήταν να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, ενώ και στον τέταρτο αγώνα κάναμε καλή δουλειά, ειδικά στην άμυνα όπου περιορίσαμε τον Διαμαντίδη. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑΑ ήταν απίστευτη, έχουν φανταστικό κοινό, που δίνει τεράστια ώθηση στην ομάδα τους. Είναι ένα πανέμορφο γήπεδο και ο κόσμος έμεινε για να χειροκροτήσει την ομάδα παρά την ήττα της.

Ο Κιριλένκο πιστεύουν πολλοί πως επέστρεψε για να διορθώσει ό,τι έγινε το 2012, αλλά δεν συμφωνώ. Δεν είναι ότι έχει αυτό το βάρος. Παίζει σε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο του και δεν νομίζω να σκέφτεται ό,τι έγινε στην Πόλη.

Για μένα είναι το τρίτο Final Four και αυτή τη φορά θέλω να είμαι χαρούμενος επιστρέφοντας από αυτό κι όχι πηγαίνοντας εκεί. Έχουμε δύο αγώνες μπροστά μας και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτά τα 80 λεπτά μπάσκετ.

Όσο για τους αντιπάλους μας, σέβομαι πολύ τη Φενέρ για ό,τι πέτυχε φέτος, είναι μια εξαιρετική ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Η Ρεάλ είναι μια απίστευτη ομάδα και ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά ποτέ. Είναι μια από τις πιο σκληρές ομάδες που έχω δει ποτέ στην Ευρώπη. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της στοιχεία που κάνουν το Final Four αυτό τόσο ωραίο
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: