Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Προσφέρεται νέο συμβόλαιο σε Μουρίνιο!!

Με τον τίτλο του πρωταθλητή στο... τσεπάκι, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προσφερθεί στον Ζοσέ Μουρίνιο διετής επέκταση στο συμβόλαιό του.  
Η ικανοποίηση στην διοίκηση της Τσέλσι είναι μεγάλη για την σεζόν που έκανε η ομάδα με τον Πορτογάλο κόουτς στο τιμόνι και όλα δείχνουν πως μαζί του θα πορευτεί τουλάχιστον έως το 2019.
Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προτίθεται να μην κάνει το... λάθος του παρελθόντος, όταν έβαλε τέλος στην συνεργασία του με τον Μουρίνιο κατά την πρώτη του θητεία στο Λονδίνο, και ετοιμάζεται να του προσφέρει ακόμη δύο πλουσιοπάροχα χρόνια (12 εκ. λίρες ετησίως ο μισθός του) στο τιμόνι των «μπλε».
Εφόσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα και προσφερθεί η επέκταση στον «Special One» εικάζεται πως η έκβαση των συζητήσεων θα είναι θετική, αφού και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του για παραμονή μέχρι να του πει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου να αποχωρήσει.
«Θα μείνω για όσο θέλει ο κύριος Αμπράμοβιτς να μείνω. Όταν θα έρθει η ημέρα που θα μου πει να φύγω, θα φύγω» είχε δηλώσει μετά την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: