Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πριν τον Σπανό... ο Πίτου!!

Πριν τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Πίτου Γκαρσία πέρασε από το γραφείο του ειδικού ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη.

Πριν τον Σπανό... ο Πίτου
Η κλήση του Γιώργου Σπανού από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ήταν γνωστή. Όμως πριν ο πρόεδρος του Ατρομήτου περάσει από την Ευελπίδων, εκεί βρέθηκε ο Πίτου Γκαρσία. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου έχει κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ως μάρτυρας υπεράσπισης του αφεντικού του συλλόγου και αφού ολοκλήρωσε την κατάθεσή του, αποχώρησε λίγο πριν τις 11:00.

Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός μέσος και άλλοι τρεις συμπαίκτες του (Ναπολεόνι, Κατσουράνης, Κυβρακίδης) δεν είχαν παίξει βασικοί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Τάκης Φύσσας, ο τότε προπονητής του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, δεν τους έβαλε να παίξουν ύστερα από εντολή παραγόντων του Ατρομήτου. Χθες έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Σπανός κατέθεσε μήνυση στον Τάκη Φύσσα, για την κατάθεση του αυτή.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, θα καταθέσουν με την κατηγορία της δωροδοκίας-δωροληψίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: