Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ρομπίνιο: «Θέλω να μείνω για πάντα στη Σάντος»

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Ρομπίνιο με τον Βραζιλιάνο ωστόσο να δηλώνει πως θα θέλει να παραμείνει στη Σάντος!
Δύο μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παουλίστα, ο μεγάλος σταρ της Σάντος, Ρομπίνιο εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον βραζιλιάνικο σύλλογο μέχρι την ολοκλήρωση της καριέρας του! Ο βραζιλιάνικος Τύπος κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Κρουζέιρο, ωστόσο ο 31χρονος φορ τονίζει πως θέλει να συνεχίσει στη Σάντος παρά την καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταβολή των μισθών!
«Είμαι επαγγελματίας και πάντα θέλω το καλύτερο για την καριέρα μου. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα και τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Θέλω όμως να μείνω στη Σάντος μέχρι την ολοκλήρωση της καριέρας μου», ανέφερε ο Ρομπίνιο σημειώνοντας πως θα πρέπει ωστόσο η ομάδα από το Σάο Πάουλο να τα βρει με την Μίλαν.
«Εξαρτάται από την διοίκηση. Ξέρω πως ήδη μιλάει (σ.σ.: με την Μίλαν) και ελπίζω να μείνω όχι μόνο για έναν χρόνο αλλά για ακόμη περισσότερο».
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: