Τρίτη 5 Μαΐου 2015

«Πρώτοι με διαφορά»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαιτζίδης και μίλησε για την νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και την συνέχεια των πλέι-οφ της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί και παίξαμε από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα».
Για την φιλοξενία στον Βόλο:
«Η φιλοξενία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Μας έβαλαν κάποια μέτρα και όπου μας έβαλε η αστυνομία καθίσαμε. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την αστυνομία που δεν υπήρξε κανένα θέμα».
Για τους φιλάθλους του Ηρακλή:
«Ήρθαν κάποιοι ηρωικοί φίλαθλοι και αυτή η ομάδα αξίζει να ανέβει. Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμα τίποτα. Το Σάββατο πρέπει να έρθουν ακόμα περισσότεροι από αυτούς με την ΑΕΚ και να δείξουμε όλοι την στήριξη σε αυτά τα παιδιά. Διψούν για διάκριση και υπάρχει μια φανταστική χημεία. Πιστεύω θα τερματίσουμε πρώτοι και με διαφορά όμως τα μυαλά μας δεν παίρνουν αέρα. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο. Βέβαια, μόνο όταν ανεβούμε και μαθηματικά θα γίνει η φιέστα».
Για το κλίμα μετά την νίκη:
«Καθίσαμε στην επιστροφή για να χαλαρώσουμε γιατί υπήρχε άγχος. Ο πρόεδρος μετά τον αγώνα χαλάρωσε γιατί το ζούσε πολύ έντονα το παιχνίδι. Ο άνθρωπος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε και να αλλάξει αυτή η κατηγορία».
Για τον αγώνα του Σαββάτου:
«Το Σάββατο θέλω να έχουμε περισσότερο κόσμο από ότι με την ΑΕΚ. Βλέπω πόσο χαίρεται ο πρόεδρος που συζητάει με τον κόσμο και του αρέσει να βλέπει τους φιλάθλους δίπλα του. Στην καθημερινότητα ο Παπαθανασάκης είναι ένας οπαδός του Ηρακλή και προσπαθεί να λύνει όλα τα προβλήματα της ομάδας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: