Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Σάντσες: «Του χρόνου πρωτάθλημα»

Το μυαλό όλων στην Άρσεναλ μπορεί προς το παρόν να είναι στην εξασφάλιση της απευθείας εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, ο Αλέξις Σάντσες σκέφτεται ότι την επόμενη σεζόν θέλει η ομάδα του να συγκαταλεγεί ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου!  
Ο Χιλιανός σούπερ σταρ πέτυχε δύο γκολ στη νίκη (3-1) επί της Χαλ, το βράδυ της Δευτέρας στο «KC Stadium», για να εξασφαλίσουν ουσιαστικά οι Λονδρέζοι μια θέση στην πρώτη τετράδα και πλέον να παλέψουν είτε για το 2ο, είτε για το 3ο σκαλί, θέλοντας ν' αποφύγουν τα προκριματικά για τ' αστέρια.
Μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τις «τίγρεις» και έχοντας ενθουσιαστεί με την εικόνα που έδειξε γι' ακόμα ένα ματς η Άρσεναλ, ο Αλέξις Σάντσες δήλωσε:
«Ασφαλώς και στοχεύουμε στον τίτλο για την επόμενη σεζόν, ωστόσο, για φέτος, θα θέλαμε πολύ να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση, αφού είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με την Τσέλσι να έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα. Θέλουμε σίγουρα μια θέση για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά θέλουμε και το Κύπελλο».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: