Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ρότζερς: «Καλύτερος κι εγώ τη νέα σεζόν»

Ξέρει ότι τον βαραίνουν μεγάλες ευθύνες σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Λίβερπουλ και ο Μπρένταν Ρότζερς υποστήριξε ότι φέτος έμαθε πολλά και για τις δικές του ικανότητες, δίνοντας υπόσχεση για καλύτερη εικόνα και από τον εαυτό του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  
Ο τεχνικός των «κόκκινων» πέρασε πολύ δύσκολες μέρες στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν αδυνατώντας να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που μετά την περσινή διεκδίκηση του τίτλου θα μπορούσε να το πράξει ξανά και με μεγαλύτερη ένταση.
Το Τσάμπιονς Λιγκ ενδεχομένως να χάνεται για την επόμενη σεζόν, όμως, ο Ρότζερς μίλησε με αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι πέρα από τις δύσκολες φετινές στιγμές, πήρε και πολύτιμα μαθήματα...
«Σίγουρα βρισκόμαστε στο σωστό μονοπάτι. Έχουμε χαράξει μια σωστή πορεία στη σωστή κατεύθυνση τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν απογοητευτική η φετινή σεζόν, όμως είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη και έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση. Έχουμε ομάδα με ταλέντο και παίκτες που προσαρμόστηκαν φέτος και θα είναι καλύτεροι του χρόνου. Μαζί κι εγώ θα είμαι καλύτερος την επόμενη χρονιά, αφού περάσαμε στιγμές πίεσης φέτος και γνωρίσαμε νέες καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: