Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Σεντελίδης: «Με σοβαρότητα ως το τέλος» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Σεντελίδης και αναφέρθηκε στην ξέφρενη πορεία του Ηρακλή στα πλέι οφ, καθώς και στα προβλήματα από το παρελθόν που εμφανίζονται καθημερινά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάντοτε είμαι προσγειωμένος και επειδή το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και συμβαίνουν πολλά απροσδόκητα πρέπει να κρατάμε μια πισινή. Βέβαια η ομάδα και ο κόσμος γενικότερα με διέψευσε. Ο Παπαθανασάκης ήταν πολύ πιο αισιόδοξος από ότι εγώ. Υπάρχουν ανοιχτές πληγές ακόμη, καθημερινά προκύπτουν νέα δεδομένα. Ελπίζω ότι ο Παπαθανασάκης με το πάθος και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τον Ηρακλή θα κατορθώσει να τα λύσει και αυτά. Η καλή πορεία της ομάδας είναι αυτό που φαίνεται. Τα εσωτερικά θέματα ο κόσμος δεν μπορεί να τα ξέρει. Καθημερινά προκύπτουν νέες υποχρεώσεις από το παρελθόν. Τόσες που αναρωτιέμαι τι γινόταν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ; Κοιτάμε την αισιόδοξη πλευρά, ο Ηρακλής κάνει αξιόλογη πορεία κάτι που αναγνωρίζουν όχι μόνο οι αντίπαλοι στην FootballLeague, αλλά και όλοι όσοι έχουν φίλαθλα αισθήματα γενικότερα».

Για τον Λουκίνα: «Δεν τον ήξερα, να σας πω την αλήθεια. Αν δεν κάνω λάθος ήταν στα Χανιά και εκεί έκανε πολλά γκολ. Είναι ένα παιδί με ήθος και πάθος και έχει ένα πλεονέκτημα σημαντικό. Όταν βρεθεί στην περιοχή θα κάνει το γκολ και αυτό είναι το ζητούμενο».

Για τις απουσίες Ρομάνο, Περόνε: «Αυτό είναι το μεγάλο επίτευγμα του φετινού Ηρακλή. Ο καθένας που μπαίνει και αναπληρώνει κάποιον συμπαίκτη του δίνει τα πάντα και δεν θεωρεί τον εαυτό του παίκτη β’ διαλογής. Ο Νίκος Παπαδόπουλος τους έχει δώσει να πιστεύουν πως όλοι έχουν την ίδια αξία, είτε παίζουν είτε όχι».

Για το αν έχει «κλειδώσει» η άνοδος: «Ας κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα. Αν δεν προκύψει και μαθηματικά δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρη άνοδο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και πρέπει τα υπόλοιπα παιχνίδια να τα δούμε με σοβαρότητα και θεωρώντας πως καθένα από αυτά είναι το μοναδικό για την άνοδο».

Για την προοπτική του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα: «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Η Σούπερ Λίγκα έχει μια διαφορετική προσέγγιση και χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις σε όλα τα πεδία».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Σεντελίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: