Τρίτη 5 Μαΐου 2015

«Δύσκολα θα περάσει από το Αγιονέρι ο Πανσερραϊκός» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Στέλιος Κατρακυλάκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα αγωνιστικά της Καβάλας: «Θα μας λείψει ο Γαβριηλίδης και με ερωτηματικό είναι ο Χάρης Παππάς. Από εκεί και πέρα, γυρίζου οι Μπαντάνης, Μπαρέττας που εξέτισαν και ο Κανούλας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του».

Για τον στόχο της Καβάλας: «Θεωρητικά προλαβαίνουμε, επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε τα περιθώρια. Ακόμη κι αν δεν υπήρχαν, όμως, και πάλι θα ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε για τους εαυτούς μας. Βέβαια είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί όπως έχει έρθει η κατάσταση, είμαστε η ομάδα με τις λιγότερες πιθανότητες».

Για το αν κυνηγάει την 2η θέση: «Το κυνηγάει γιατί αιωρείται. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την FootballLeagueκαι την ΕΠΟ, αν και πριν λίγες ημέρες ειπώθηκε ότι θα ισχύσει η αρχική προκήρυξη. Όμως  είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κενά και από κάπου πρέπει να καλυφθούν. Η λογική λέει ότι θα καλυφθούν από κάτω. Επομένως υπάρχει η πιθανότητα να είναι προνομιούχος και η δεύτερη θέση».

Για το ματς του Αγιονερίου με τον Πανσερραϊκό: «Αν λάβουμε υπόψη μας πως στο τελευταίο ματς το Αγιονέρι έπαιξε με τα δεύτερα σε μεγάλο ποσοστό, αυτό σημαίνει ότι προετοιμάζεται για το ματς αυτό. Το Αγιονέρι θα παίξει για την υστεροφημία του και θεωρώ πως μπορεί να κόψει βαθμούς από αυτόν τον Πανσερραϊκό που είδαμε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Δεν είμαι των προβλέψεων, όμως, εκτιμώ πως δύσκολα θα περάσει ο Πανσερραϊκός από το Αγιονέρι. Είναι μια σφιχτή ομάδα που μπορεί να αντέξει αμυντικά και ο Πανσερραϊκός δεν με εντυπωσίασε. Ήταν μέτριος».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Κατρακυλάκης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

 
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: