Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Γεωργαλλής: «Να μην υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο»

Μπορεί ο Πανιώνιος να έχει… χαιρετήσει ήδη την Α1, ωστόσο ο Απόλλων Πάτρας δεν πρόκειται να τον υποτιμήσει, σύμφωνα με τον Γιάννη Γεωργαλλή.

Γεωργαλλής: «Να μην υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο»
Ο Απόλλων Πάτρας δεν πρόκειται να… παραπλανηθεί και να υποτιμήσει τον Πανιώνιο, λόγω της κατάστασης που βρίσκεται, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Γιάννης Γεωργαλλής.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιάννης Γεωργαλλής στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο για περίπου 30 λεπτά. Δυστυχώς χάσαμε στην παράταση ένα εκτός έδρας παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Είναι θετικό το γεγονός ότι εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια κι αυτό κρατάμε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο, αν και γνωρίζουμε ότι θα έλθει στην Πάτρα με απουσίες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ώστε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη στην Περιβόλα κυρίως για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας.

Το καλό μας πρόσωπο πρέπει να βγει στο γήπεδο και στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς και να είναι ανάλογο αυτού που δείξαμε στα περίπου 2/4 του φετινού πρωταθλήματος. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με όσο το δυνατό καλύτερη εικόνα, όπως αρμόζει στην ομάδα μας.

Μας βοηθάει το γεγονός ότι δεν έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να προπονηθούμε σκληρά όλο το διάστημα που μεσολάβησε από το τελευταίο παιχνίδι μέχρι το επόμενο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: