Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Δέλλας: «Να βρούμε τι φταίει»


Τον προβληματισμό του για την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με την Παναχαϊκή εξέφρασε στους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας τονίζοντας την ανάγκη άμεσης βελτίωσης.

Δέλλας: «Να βρούμε τι φταίει»
Η ΑΕΚ μόνο αν… προσπαθήσει μπορεί να χάσει την άνοδο στη Super League, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας αντιλαμβάνεται πως η εικόνα της στα δύο πρώτα ματς των play offs δεν είχε καμία σχέση με αυτή στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και παρά τη χθεσινή νίκη με 3-0 επί της Παναχαϊκής, ο προπονητής της «Ένωσης» εξέφρασε στους παίκτες του τον προβληματισμό του για το αγωνιστικό τους πρόσωπο και τόνισε την ανάγκη άμεσης βελτίωσης, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (19:00).

«Συγχαρητήρια αρχικά για τη νίκη, αλλά για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν είχαμε την εικόνα που θα έπρεπε. Προβληματίζομαι και φαντάζομαι το ίδιο και εσείς. Δεν είναι μόνο χθες, αλλά είναι και η εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να δούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε άμεσα, έτσι ώστε το Σάββατο να εμφανιστούμε με διαφορετικό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο μας», τόνισε ο «Κολοσσός.

«Παρά το γρήγορο γκολ που πετύχαμε δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως αλλάξαμε εικόνα και αυτό είναι θετικό. Θα πρέπει όμως να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας», πρόσθεσε ο προπονητής της ΑΕΚ, που είδε τον Άλεξ Ντακόλ να προπονείται κανονικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: