Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ψάχνει ομάδα ο Φιλίπε Λουίς!!

Αποτυγχάνοντας να προσαρμοστεί στα αγγλικά δεδομένα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, ο Φιλίπε Λουίς δείχνει να ψάχνει πλέον νέα ομάδα. Υπαρκτές και οι πιθανότητες επιστροφής στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Βραζιλιάνος μπακ που σε λίγο καιρό κλείνει τα 30 του χρόνια, δεν έπαιξε όσο θα ήθελε τη φετινή σεζόν, όμως δεν εξέφραζε παράπονα ούτε το έκανε θέμα στο εσωτερικό της Τσέλσι, από τη στιγμή που η ομάδα διεκδικούσε τον τίτλο.
Μόλις αυτό τελείωσε και οι «μπλε» στέφθηκαν Πρωταθλητές Αγγλίας, ο έμπειρος οπισθοφύλακας θίγει πλέον το θέμα του μέλλοντός του, αφού αντιλαμβάνεται πως δεν υπολογίζεται στην Τσέλσι, ενώ και ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν κατάφερε να δείξει στις προπονήσεις τον καλό του εαυτό.
Αντιμετώπισε πρόβλημα προσαρμογής και αυτό τον επηρέασε πολύ, σε συνδυασμό με τις επιλογές του Μουρίνιο που προτιμούσε τους Ιβάνοβιτς και Αθπιλικουέτα για τα άκρα της άμυνας.
Όπως αναφέρει η «Marca», θα ήταν ένα από τα πιθανά σενάρια η επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως, έχοντας διαθέσει 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει η Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, δεν θα τον αφήσει να φύγει μισοτιμής...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: