Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Αρνήθηκε να μιλήσει με τους παίκτες ο Κάρβερ!!

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στο εσωτερικό της Νιούκαστλ, με τον Τζον Κάρβερ να αρνείται να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του μετά την κουβέντα που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Λι Τσάνλεϊ.  
Η διοίκηση της Νιούκαστλ γνωστοποίησε ότι η προσπάθεια επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια θα συνεχιστεί με τον Κάβερ στον πάγκο, ωστόσο, μόνο... από ανάγκη γίνεται αυτό, αφού είναι πλέον πολύ αργά για αλλαγές που θα εμπεριέχουν μεγαλύτερο ρίσκο.
Ο Κάρβερ, στην συζήτηση που είχε με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Λι Τσάνλεϊ, προθυμοποιήθηκε να παραιτηθεί αν η ομάδα πίστευε ότι έπρεπε να γίνει αυτό, ωστόσο, θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο.
Λίγο μετά την κουβέντα του με τον Τσάνλεϊ, ακολούθησε και συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, όμως ο Κάρβερ επέλεξε να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της Νιούκαστλ και να μην μιλήσει μαζί τους, δείχνοντας την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: