Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ετοιμάζεται να αναλάβει ο Αλβέρτης τον Παναθηναϊκό!!

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό (06/05, 19:00), μια αναμέτρηση η οποία θα είναι η τελευταία πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό στο (06/05, 19:00). Στόχος των παικτών του «τριφυλλιού» η νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία εντός των τειχών.
Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως το «τριφύλλι» δεν κοιτάει το μέλλον του. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κερδίζει πόντους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδα, μετά το παιχνίδι στη Γούβα. Παράλληλα, υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ως πρώτος προπονητής και να προστεθεί στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ένας βοηθός με εμπειρία στο χώρο.
Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» κοιτάζουν και περιπτώσεις ενίσχυσης του ρόστερ. Εξετάζονται λύσεις, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το δεύτερο δείγμα του Τζέιμς Γκιστ. Ο χρόνος, σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι σύμμαχος μιας και το χρονικό περιθώριο εκπνέει ένα 24ωρο πριν από την έναρξη των πλέι οφ, τα οποία έχουν επικρατέστερη ημερομηνία την 12η Μαϊου.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: