Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Φοβήθηκε τα χειρότερα ο Μπρους!!

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του που δεν επέτρεψαν στην Άρσεναλ να τους ... ρεζιλέψει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο «KC Stadium» και το σκορ σταμάτησε στο 3-1, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Χαλ, Στιβ Μπρους.  
Ο κόουτς των «τίγρεων» παραδέχθηκε ότι στην ανάπαυλα του χθεσινοβραδινού (4/5) παιχνιδιού με τους «κανονιέρηδες», φοβήθηκε τα χειρότερα για την ομάδα του βλέποντας τους Λονδρέζους να φτάνουν με άνεση στο 3-0 μέσα στα πρώτα 45 λεπτά.
«Ίσως το γεγονός πως κρατήσαμε το σκορ, να αποδειχθεί σημαντικό στη διαφορά τερμάτων» είπε για την προσπάθεια επιβίωσης της Χαλ στην Πρέμιερ Λιγκ.
«Θα μπορούσε να έχει... γείρει τελείως το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και να είχαμε δεχθεί ακόμα περισσότερα γκολ. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που ήθελα για το δεύτερο μέρος, ήταν να μη γίνει η βραδιά μια από τις πιο ντροπιαστικές. Ποιος ξέρει πλέον τι μπορεί να συμβεί; Η διαφορά τερμάτων ίσως αποδειχθεί σημαντική από τη στιγμή που σταματήσαμε το σκορ στο 3-1. Να 'ναι καλά και ο τερματοφύλακάς μας που έκανε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις και δεν άφησε την Άρσεναλ να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ» ήταν τα λόγια του Στιβ Μπρους. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: