Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Καλογέρης: «Δύσκολο να αντέξουν Άρης - παίκτες άλλη μια χρονιά στη Γ' εθνική»

Ο Αλέξης Καλογέρης παραδέχτηκε πως πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Άρη παρότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας αλλά και πως κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει να μάχεται για την άνοδο.

Ο μέσος των «κίτρινων» μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τους Δημήτρη Κανελλάκη, Κυριάκο Κύρτσο

Για τη μάχη της ανόδου: «Είναι ψυχοφθόρα. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στα δικά μας παιχνίδια αλλά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Ελπίζουμε, όμως, πως στο τέλος θα δικαιωθούμε»

Για τις δύσκολες νίκες: «Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις κάθε αγώνα με 4-5 γκολ παρότι κάτι τέτοιο θα ήταν πιο ευχάριστο και για τον κόσμο. Οι περισσότερες ομάδες κλείνονται στην άμυνά τους και είναι δύσκολο να  τις διασπάσεις. Είναι σημαντικό, όμως, πως δεν απειλούμαστε καθόλου»

Για την ήττα στη Δράμα: «Έχουμε δεχτεί ένα γκολ σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο και είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής μας στοιχίζει πολύ ακριβά. Σε όλα τα παιχνίδια κυνηγάμε τη νίκη, δεν ήταν θέμα ότι ρισκάραμε και δεχτήκαμε το γκολ. Ήρθε από ένα στημένο και δεν σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε»

Για το αν μπορεί να αντέξει ο Άρης και οι παίκτες του άλλη μία χρονιά στη Γ’ εθνική: «Θα είναι κάτι πολύ δύσκολο καθώς θα πρέπει να γίνει ένα προγραμματισμός διαφορετικός και χρειάζεται υπομονή απ’ όλους. Δύσκολα μπορούν να αντέξουν οι παίκτες και ο σύλλογος άλλη μια χρονιά σε μια κατηγορία που δεν μας ταιριάζει και φυσικό είναι να μας επηρεάζει»

Για το αν η βαθμολογία δείχνει και ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία: «Οξύμωρο ότι ο Άρης και η Καβάλα είναι οι καλύτερες ομάδες και ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε και ξέρουμε τι γίνεται. Όλα, όμως, φαίνονται στο γήπεδο και είδατε τι έγινε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό που δεν πέρασε το κέντρο»
 *Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: