Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ηλιάδης: «Να έχουμε και τύχη»


Την τύχη με το μέρος θα πρέπει να έχει σήμερα στην Τούμπα ο Πανθρακικός για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα όπως τόνισε ο Στέλιος Ηλιάδης.

Ηλιάδης: «Να έχουμε και τύχη»
Τύχη θα πρέπει να έχει στο πλευρό του ο Πανθρακικός για να πάρει ένα αποτέλεσμα στην Τούμπα σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό υποστήριξε ο Στέλιο Ηλιάδης μιλώντας στην κάμερα της Nova επισημαίνοντας ότι το σημερινό ματς δεν έχει σχέση με εκείνο που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Κύπελλο.

Αναλυτικά δηλώσεις του Στέλιου Ηλιάδη για το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι σε σχέση με αυτό του κυπέλλου:

“Σίγουρα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς πιστεύω. Ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο έπαιξε με αρκετές αλλαγές, θα τον δούμε με ένα τελειώς διαφορετικό πρόσωπο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, γιατί θα έλεγα ότι θα δεχθούμε αρκετή πίεση”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει παίξει τόσο με τρεις, όσο και με τέσσερις στην άμυνα:

“Δε θέλω να αναφερθώ στο προπονητικό μας κομμάτι. Έχουμε προετοιμαστεί για δύο σχήματα και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι μέσα στην Τούμπα”.

Για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα του:

“Μην κρυβόμαστε έχουμε μείνει αρκετά πίσω, όμως και πέρυσι τα πράγματα ήταν σε παρόμοιο επίπεδο. Και μόνοι μας εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, όλη η ομάδα γενικότερα, ανατρέψαμε αυτή την κατάσταση και πανηγυρίσαμε την παραμονή στο τέλος. Ευελπιστούμε να κάνουμε και φέτος το ίδιο”.

Για το πως μπορεί ο Πανθρακικός να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα:

“Για να κερδίσεις ή έστω να πάρεις βαθμό σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος και στα 95 λεπτά του αγώνα και να έχεις και λίγο την τύχη με το μέρος σου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: