Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Στον… αυτόματο ο Άρης!!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, μπορεί η Κοζάνη να του έβαλε δύσκολα, ωστόσο ο Άρης «λυτρώθηκε» προς το τέλος, επικράτησε 1-0 και συνεχίζει «ατσαλάκωτος» την προέλασή του στην κορυφή.

Στον… αυτόματο ο Άρης!
Ασταμάτητος προχωρά προς τον στόχο της ανόδου στη Football League ο Άρης.

Μπορεί να τα βρήκε «μπαστούνια», ωστόσο η ομάδα του Αναστόπουλου βρήκε τον τρόπο στο τελευταίο 20λεπτο να κάμψει την αντίσταση της Κοζάνης και να φύγει με το διπλό (1-0).

Κάπως έτσι πέτυχε την έβδομη νίκη της σε οκτώ αγώνες, παραμένει στην κορυφή του πρώτου ομίλου και έχει και μια απόσταση ασφάλειας (4 βαθμών) από τη δεύτερη Δόξα Δράμας.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν το αφεντικό του αγώνα εξ’ αρχής, πίεζαν για το γκολ, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την διπλή ζώνη άμυνας των γηπεδούχων. Απειλούσαν ουσιαστικά με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά οι Τάτος, Καπνίδης και Πόι δεν μπορούσαν να βρουν στόχο.

Στο 53’ ο Καπνίδης είχε μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον Άρη, ωστόσο η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι. Ο «αλενατόρε» με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έριξε στο ματς Νλουντούλου, Κυβελίδη και δικαιώθηκε για την… επιθετική νότα που έδωσε στην ομάδα του.

Η πίεση αυξήθηκε και τελικά λύθηκε ο γόρδιος δεσμός στο 72’. Τότε που ο Τάτος έκανε ωραία σέντρα και ο Νλουντούλου από κοντά έγραψε με κεφαλιά το 0-1. Ένα σκορ που δεν άλλαξε ως το τέλος με την Κοζάνη να μην απειλεί καθόλου τον Άρη, ο οποίος απέδρασε δύσκολα, αλλά πήρε αυτό που χρειαζόταν.

ΚΟΖΑΝΗ: Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Τσισκόπουλος, Χαματάϊ, Ταχιάς, Πασχάλης (76΄Αλμπάνης),Πετράκος (65΄Βαρότσης), Δούμας (59΄Παπαδόπουλος)

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Μπράβο, Πόι (61΄Ν΄Λουντούλου), Καζναφέρης, Καπνίδης (61΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (84΄Κωνσταντινίδης) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: