Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Πανθρακικός!!

Λίγες ώρες πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την προϊστορία των αγώνων του «Δικεφάλου του Βορρά» με τους Ακρίτες.

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Πανθρακικός
#7 αναμετρήσεις έχει ο ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά, όμως, θα τον υποδεχθεί για δεύτερη αναμέτρηση μέσα στην ίδια σεζόν, αφού οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε κοινό όμιλο για το Κύπελλο Ελλάδος. Η μεταξύ τους αναμέτρηση που έγινε την 28η Οκτωβρίου 2015 τελείωσε με 2-0 υπέρ του Δικεφάλου (72? Πέλκας , 86? Μακ ).

#9 νίκες σε ισάριθμα αναμετρήσεις είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό – ανεξαρτήτως έδρας – μέχρι το παιχνίδι του δεύτερου γύρου του περσινού πρωταθλήματος, όπου σταμάτησε το σερί με την ήττα στην Κομοτηνή.

#Την σεζόν 2014-15 μπήκε τέλος στο ότι δεν είχε δεχθεί γκολ στην έδρα του από τον Πανθρακικό η ομάδα μας. Στις 30 Νοεμβρίου 2014 ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-2 (7? Σαλπιγγίδης, 62? Δ. Παπαδόπουλος, 65? Περέιρα – 32? Ντιγκινί, 55? Τσουμάνης).

#1η φορά που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες ήταν για θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος την σεζόν 1976-77. Τελείωσε με 3-0 για τον Δικέφαλο χάρη στα γκολ των Γκουερίνο (2’), Κερμανίδη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (65΄) και Ορφανού (88’).

#23 είναι τα γκολ που έχει σημειώσει η ομάδα μας στις αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας με τον Πανθρακικό, ενώ έχει δεχθεί 7 και το ένα από αυτά ήταν αυτογκόλ.

#21 είναι και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν σκοράρει στις αναμετρήσεις με τον Πανθρακικό, αφού υπάρχει μεγάλος πλουραλισμός για τον Δικεφάλο. Λούκας και Βούκιτς είναι οι μόνοι που έχουν σημειώσει δύο γκολ στον ίδιο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής, ενώ ο Κάτσε έχει σκοράρει και για τους δύο αντιπάλους, αφού εκτός από το γκολ που πανηγύρισε στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα, είχε «χρεωθεί» το αυτογκόλ την σεζόν 2012-13 στη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-1 στη Κομοτηνή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: